Sobota 20. dubna 2024
Svátek slaví Marcela, zítra Alexandra
Zataženo, déšť se sněhem 7°C

Kříženec pitbula zakousl holčičku (†17 měs.)! Rodiče v přízemí oslavovali

Autor: ran - 
11. července 2020
18:43

Oslava Dne nezávislosti v americkém státě Illinois dopadla tragicky. Kříženec pitbula rozsápal malou holčičku, zatímco se její rodiče bavili se sousedy v přízemí. Pes byl kvůli malému dítěti pod zámkem, přesto se dokázal dostat ven! 

Marley Wilanderová (†17 měs.) byla krásná a šikovná holčička, kterou její rodiče Daniel Wilander a Chelsea Cirinová nezměrně milovali. To, že byli na návštěvě u sousedů, kteří chovali křížence pitbula, si budou zřejmě do konce života vyčítat. Holčička je už bohužel po smrti.

Daniel a Chelsea si domluvili s kamarády odvedle večírek u příležitosti oslav svátku 4. července, významného data v historii USA, kdy byla v roce 1776 vyhlášena Deklarace nezávislosti Spojených států. To, že rodina hostitelů chovala dva pitbuly, vyřešili sousedé tak, že oba psy zavřeli do sklepa. Marley nechali v patře v dětské ohrádce. A šli se společně bavit.

Slyšeli zvuky, ale už bylo pozdě! 

Jednomu ze zvířat se ale podařilo neznámo jak dostat se ze sklepa ven. A zamířilo si to rovnou do pokojíčku k holčičce. Když majitelé domu zaslechli podezřelé zvuky, už bylo pozdě. Nahoře spatřili svého psa zakousnutého do malé Marley. Podařilo se jim ho sice od ní oddělit, ale dívenka bohužel dvě hodiny nato zemřela v nemocnici. Měla od psích zubů vážná zranění po celém těle.

Podle informací Daily Mail je případ stále ve stádiu vyšetřování. Ve prospěch truchlících rodičů byl založen online fond na stránkách GoFundMe.com. K jejich účtu je připojen srdcervoucí vzkaz.

„Od začátku bylo téhle dokonalé holky vždy všude plno a blažila srdce každého kolem. Marley byla ze všeho nadšená a všechno s radostí prožívala. Byla inteligentní, plná citu, měla krásnou a klidnou povahu. Byla skvělá.  Marley byla svým rodičům vším, a také důkazem, že láska, naděje, nevinnost a čistota bude vždy víc než zlo. Mluvím ze své zkušenosti šťastného otce jiné krásné malé bytosti,“ uvedli organizátoři sbírky.

Boetch Nmec ( 13. července 2020 15:17 )

ale ty jsi ***

Boetch Nmec ( 13. července 2020 15:15 )

Vše je třeba dát za vinu rodičům. Už jen to že nechali malé dítě bez dohledu je absurdni, a ještě k tomu aby mohli slavit. Teď ti odnese pes, který absolutně za nic nemůže, jelikož to co ho donutilo udělat takovou věc, vzniklo od jeho pána. Malé holčičky mi je líto, jejích rodičů ale ne. Nezodpovědnost hold umí být krutá. Více je mi líto ale toho psa, představte si že jste doma a máma vás zavře do sklepa protože jeho teritorium okupuje někdo jiný..... Spousty lidí by psí mít nemely, jako tito lide.........

Klaudia Hadiova ( 13. července 2020 14:01 )

Ja mam doma amerických stafordov cane corso presa canario a mojej dcere nespravia nic nieje chyba vo psov ale v ľuďoch pes len tam neublíži človeku nieco toho psa muselo na*** takym ľuďom ani psa netreba ale macku

Klaudia Hadiova ( 13. července 2020 13:55 )

Skurveny rodičia jebu sa na oslavach a decko nechajú tak jebu sa do huby s*** syni takych rodičov by som rezala zo žiletku sol do ranach a savo

zvonik54 ( 13. července 2020 07:54 )

Každý pes bezpečně ví, jak má používat svou zubatou hubu!

Zobrazit celou diskusi