Po dobu pandemie viru covid-19 zpěvák Vašek Noid Bárta rozhodně neseděl doma se založenýma rukama a nestýskal si, jak mu kvůli nebezpečné chorobě, která (v Česku) připravila o život několik stovek lidí, utíkají původně naplánované kšefty. Tenhle dvojnásobný tatínek je ve skutečnosti renesančním mužem, a tak dva měsíce nečekaného volna využil k dokonalé úpravě zahrady. Sice si kvůli tomu dvakrát natrhnul svaly na ramenou a trpěl svalovou horečkou, v práci však neustává ani teď, když karanténa pominula.

Pro svou partnerku, tanečnici Elišku Grabcovou (29), s níž má dcerku Elišku (7 měsíců), by zřejmě udělal první poslední – a tak se pustil do rekonstrukce dalšího koutu zahrady, kde vytvořil luxusní posezení pro rodiče. Hned vedle navíc vybudoval dětské hřiště, kde nechybí houpačky, klouzačky nebo horolezecká stěna. Vytvořil dokonce i dřevěný domeček s kolečky a šplhací věž s mnoha vychytávkami.

VIDEO: Vašek Noid Bárta: Už konečně vycházím se všemi EX! Třetí dítě bude

Video
Video se připravuje ...

Vašek Noid Bárta: Už konečně vycházím se všemi EX! Třetí dítě bude Markéta Reinischová, Lukáš Červený, instagram

Není pochyb o tom, že si Noid dal při práci pořádně do těla, jak sám přiznal, děti být poblíž nemohly, jelikož padala hodně peprná slovíčka, ale jak se zdá, sice trpěl – ale s láskou. „Aby měly moje holčičky hezký dětství,“ vysvětloval své pohnutky na sociální síti svalnatý muzikant, jenž si během rekonstrukce zahrady začal říkat „Kutil Wencis“. Výsledek jeho dřiny je skutečně dechberoucí a mohl by být dobrou inspirací i pro ostatní rodiče, kteří by chtěli potěšit své ratolesti.

„Mám z toho hroznou radost a ještě větší radost mám z toho, že jsem se u toho vůbec nevztekal, poprvý!“ liboval si Noid, jemuž byla odměnou rozzářená očka a medvědí objetí jeho starší dcerky Terezky (5), která pochází z jeho předchozího vztahu s modelkou Gabrielou Dvořákovou (31). „Končím s Wencišem a stávám se opět zpěvákem,“ dodal ale Noid.

Prozatím zde ovšem může dovádět pouze starší Terezka, jelikož Eliška, které jeho prvorozená dcerka přezdívá Elsa (podle královny Arendellu z populární pohádky Frozen), je na takovéto hry ještě zatím dost malá.

VIDEO: Vašek Noid nemá ještě dost: Další dítě? Dvě dcery mu nestačí

Video
Video se připravuje ...

Vašek Noid nemá ještě dost: Další dítě? Dvě dcery mu nestačí 

Fotogalerie
70 fotografií