„Bohužel jsme se včera rozloučili s naším Beníkem. Beník si život uměl užívat a pořád nám někam utíkal za fenkami po celé naší vsi. Ale jako každého z nás stáří doběhne, tak včera doběhlo i našeho Bena. Rozhodli jsme pro ukončení jeho trápení a Beník už spinká u nás doma na zahradě vedle naší Čikyny,“ přiznala na svém instagramu bolestnou ztrátu Hanka Kynychová.

Že byl černosrstý Ben, který měl ke konci života šedivé fousky kolem čumáku, právoplatným členem rodiny, lze vypozorovat i ze cvičitelčiných sociálních sítí. Trenérka totiž často přidávala fotky ze společných procházek s pejskem. Když netrávila čas ve sportovním topu a legínách ve svém fitness centru, Kynychová často relaxovala právě procházkami s věrným čtyřnohým přítelem Benem.

VIDEO: Cvičitelka Hanka Kynychová: Synovi jsem musela nastolit drsný režim! 

Video
Video se připravuje ...

Cvičitelka Hanka Kynychová: Synovi jsem musela nastolit drsný režim! Markéta Reinischová, Aleš Brunclík

„Jdeme ještě na večerní procházku. Našeho Beníka máme už šestnáct let. A i když už neprohání fenky, pořád je při síle. Je to super jít si ještě večer vyčistit hlavu do lesa,“ napsala cvičitelka na svůj instagram ještě v polovině května. Zdravotní stav okatého voříška se ale v posledních dvou měsících natolik zhoršil, že to nešlo řešit jinak než pomocí veterináře.

„Obrečeli jsme to, ale kdykoliv půjdeme na zahradu, tak si na něj vzpomeneme,“ nestydí se cvičitelka přiznat, jak moc to rodinným životem zahýbalo. „Naše kočka Alžbětka teď leží v jeho pelechu,“ uzavřela Hanka Kynychová.   

VIDEO: Hanka Kynychová (51) si odmítala přiznat stárnutí: Dostala jsem z toho tik, připustila

Video
Video se připravuje ...

Hanka Kynychová (51) si odmítala přiznat stárnutí: Dostala jsem z toho tik, připustila Markéta Reinischová,

Fotogalerie
42 fotografií