Sympatická členka humoristického tria 3v1 Veronika Arichteva, která nosí pod srdcem syna, v úterý 7. 7., v takhle pěkné, snadno zapamatovatelné datum, odehrála své docela poslední herecké vystoupení. S hraním se samozřejmě neloučí na dobro, chystá se „pouze“ na mateřskou dovolenou... pokud se tedy dá skákání kolem novorozence nazývat dovolenou. A dokonce ji dovolenou nenazývá ani sama Arichteva – ta zvolila trochu jiné slovíčko. Které je snad ještě větším eufemismem!

„Tak. Začaly mi divadelní prázdniny. Ty velký. Holčičí. Nevím, na jak dlouho. Nic neplánuju. Ale stýská se mi už teď,“ svěřila se na sociálních sítích manželka režiséra Bisera Arichteva (43), jenž stojí například za seriály Vyprávěj, První republika či Četníci z Luhačovic.

Společnost jí dělali herci Michaela Kuklová (52) a básník Ivo Šmoldas (64), když za ní – na nějakou dobu naposledy – zapadla opona po dohrání detektivní komedie Liga proti nevěře. A jak sama přiznala, cestu do Karlových Varů prospala. Mateřství ji zřejmě zmáhá, a aby také ne – její stále se zvětšující bříško, co jí tak neskutečně sluší, jí musí dát hodně zabrat.

VIDEO: Těhotná Arichteva řekla, jaké jméno dítěti vybrala: Tvrdá konkurence pro Bagárovou!

Video
Video se připravuje ...

Těhotná Arichteva řekla, jaké jméno dítěti vybrala: Tvrdá konkurence pro Bagárovou! Markéta Reinischová, Lukáš Červený, instagram

„Věř, že ty prázdniny budou nejlepší v tvým životě,“ utěšovala ji však zpěvačka Monika Absolonová (43), která moc dobře ví, o čem mluví – je totiž maminkou dvou vymodlených kloučků, synků Tadeáše (4) a Matouše (1,5), které má s hokejistou Tomášem Hornou (39). Navíc je dokonalým příkladem toho, že ani po narození dětí nekončí umělecký život a že se dají předem nasmlouvaná vystoupení krásně sladit s rodinným štěstím.

Nebyla by to ovšem známá komička Arichteva, aby dojemné vyznání nedoplnila nějakým tím vtípkem. „Moje milé alternace, doufám, že mi ty role moc nepos***te!“ žertovala herečka, kterou například během Letních shakespearovských slavností ve hře Zimní pohádka nahradí hvězda seriálu Slunečná Eva Burešová (26), a Vanda Chaloupková (29), známá z Modrého kódu, za ni zaskočí v životopisném divadelním představení Meda, rekapitulující život světoznámé sběratelky a mecenášky umění Medy Mládkové (100).

Chaloupková si z výhrůžek Arichtevy pochopitelně nic nedělala, naopak pochopila, že to myslí jenom v nadsázce, a poslala jí v odpověď celou řadu srdíček.

VIDEO: Minulý rok už měla Veronika Arichteva jasno: V roce 2020 bychom mohli rozšířit rodinu!

Video
Video se připravuje ...

Veronika Arichteva: V roce 2020 bysme mohli rozšířit rodinu! Pavlína Horáková, Lukáš Červený

Fotogalerie
71 fotografií