Už je to více jak měsíc, kdy Češi a Slováci rozhodli svými SMS hlasy o vítězce nejnovější řady soutěže SuperStar. Tou se stala v té době ještě devatenáctiletá Barbora Piešová, která se do povědomí diváků nedostala pouze svým silným hlasem, ale také drsnou image, která má do vzhledu křehké dívenky na kilometry daleko.

VIDEO: Bronzový SuperStar Martin Schreiner: Připravil se o hlasy kvůli jedné věci! 

Video
Video se připravuje ...

Bronzový SuperStar Martin Schreiner: Připravil se o hlasy kvůli jedné věci! Markéta Reinischová, Aleš Brunclík

Dá se říct, že poznávacím znamením pohodové Barbory, která bezprostředně po oznámení výhry prohlásila, že si ze 2 milionů korun, které vyhrála, zaplatí nové tlumiče, byla kšiltovka a také – rovnátka. Ty jsou už ale teď minulostí! „Neplánovala jsem je mít do konce života. Jednoduše jsem je měla dva roky a pak šla dolů. Nebylo to moc pohodlné, ale člověk se s tím naučí žít,“ vyjádřila se ke konci své rovnátkové éry Barbora Piešová v rozhovoru pro Refresher.cz. Následně ale přiznala, že se s ortodontickou pomůckou za tu dobu velmi sžila.

„Chybí mi to na mém vzhledu, protože jsem si to oblíbila. S rovnátkama jsem vypadala určitě líp, sympatičtěji. Teď mám strašně velké zuby... takové lopaty! Ale zvykla jsem si a zpátky si je dávat určitě nebudu,“ dodala s tím, že teď už holt zůstane zapamatovatelná hlavně díky kšiltovkám, kterých však prý zatím vlastní skromných šest kusů.

VIDEO: Vyřazená finalistka Miss Karin Křížová o zákulisí SuperStar: Nejde tam o zpěv! 

Video
Video se připravuje ...

Vyřazená finalistka Miss Karin Křížová o zákulisí SuperStar: Nejde tam o zpěv! Markéta Reinischová, Lukáš Červený, instagram

Fotogalerie
28 fotografií