Na společenské akci k představení nové kosmetiky se v plejádě hvězd objevil také nenápadný stařík oděný do šedého saka a růžové košile. Slováček byl sám, odloučenou manželku Dádu Patrasovou (64) nechal doma a umělkyně Gelemová (37) asi výjimečně zůstala v ateliéru a čistila štětce od barvy.

Osvobozen od střežících pohledů obou dam, ale spíš jen Gelemové, jelikož se Dáda o Slováčkovy aférky přestala zajímat a místo toho s pomocí Instagramu cestuje napříč dimenzemi, mohl saxofonista svobodně obdivovat svůdné hostesky.

Video: Proč Jágrova kráska maže stopy o své minulosti? A finalista Superstar skončil ve vazbě.

Video
Video se připravuje ...

Proč Jágrova kráska maže stopy o své minulosti? A finalista Superstar skončil ve vazbě Blesk TV

A jedna, připomínající postavu z filmu Avatar, mu naprosto učarovala. Ne však kvůli nabarvené kůži se zlatými vzory, ale tím, že byla docela nahá – prsa pokrývala pouze slabá vrstva modři.

Od usměvavé hostesky, která jen dělala svou práci a odhalenou hrudí propagovala kosmetické výrobky, se ale proslulý „Casanova“ nehnul ani na krok. Rozesmíval ji různými vtípky a stále stáčel oči na její přednosti. Po skončení party a návratu ke Gelemové, které fotografie určitě neušly, ho pravděpodobně nečekal pěkný večer...

VIDEO: Tajnosti kolem práce na hradě pro milenku Slováčka. A Nárožný přiznal zdravotní problémy.

Video
Video se připravuje ...

Tajnosti kolem práce na hradě pro milenku Slováčka. A Nárožný přiznal zdravotní problémy Bára Horáková, Lukáš Červený

Fotogalerie
35 fotografií