Po otřesu mozku ani památky a jeho obličej rovněž nenese známky brutálního útoku. Naopak Vladimír to roztáčel v kole, dokonce si střihl vystoupení na písničku popového krále Michaela Jacksona. Za jeho řezané otočky a pohyby boků by se nemusel stydět nejeden tanečník. 

Syn herců Bolka Polívky (70) a Chantal Poullain (63) si mejdan se svým kolegou ze seriálu První republika a parťákem Adamem Mišíkem naplno užíval. V ruce neustále drželi sklenice s pivem, vzájemně se podpírali a došlo i na přátelské polibky na tvář.

Což Mišík na sociální síti okomentoval jediným výkřikem: „Žijeeee!“ a přidal emoji srdce. A právě Adam stihl během bujaré party i natáčet krátká videa, která zveřejnil na svém profilu na instagramu. 

VIDEO: Vladimír Polívka po rozchodu se snoubenkou: Uvědomuje si, o jakého fešáka přišla?

Video
Video se připravuje ...

Vladimír Polívka po rozchodu se snoubenkou: Uvědomuje si, o jakého fešáka přišla? Markéta Reinischová, Jan Jedlička

Roztančení herci se ale nevěnovali jen sobě, ale i svým partnerkám, které v pozdějších hodinách častovaly polibky. 

Je s podivem, že má Polívka týden po brutálním napadení, které potvrdili on i jeho matka Chantal, tolik energie a nikde ani šrám, ačkoliv ho bili do obličeje a kopali do žeber. 

 „Přepadli ho, když se ráno na Praze 1 vracel z restaurace, kde pracuje jeho přítelkyně. Pět minut od bytu ho najednou napadli. Bili ho do obličeje a kopali do žeber. Ještě nevím, jestli je má zlomená, nebo naražená,“ popsala vyděšená herečka pro Extra.cz. Po ošetření však Vladimír podepsal revers a odebral se do domácího léčení. Jeho tělo se zřejmě velmi rychle regeneruje... 

VIDEO: Syn Bolka Polívky promluvil o brutálním napadení. A kráska z Novy neudržela emoce v živém vysílání

Video
Video se připravuje ...

Syn Bolka Polívky promluvil o brutálním napadení. A kráska z Novy neudržela emoce v živém vysílání Bára Horáková, Lukáš Červený

Fotogalerie
40 fotografií