Hanka, která na sebe poprvé upozornila především rolí Evy v seriálu Horákovi, ale známe ji také z úloh drsných policistek v seriálech Expozitura a Atentát či filmu Případ mrtvého nebožtíka, se stala tváří projektu na podporu pěstounství.

„My jsme v podstatě poslední země v Evropské unii, která ještě pořád má kojenecké ústavy,“ postěžovala si Vagnerová pro primácký Showtime a vysvětlovala, že ačkoliv se tamější zdravotnice jistě snaží, nemohou dát potřebnou lásku a péči všem malým dětem, které mají na starosti. Alternativou je právě pěstounská péče.

„Důvod byl upozornit na to, že je možnost s tím něco dělat a pomoct malým dětem, aby měly lepší krok do života,“ objasnila představitelka Zuzky z oblíbeného retroseriálu Vyprávěj a přiznala, že i ona by si uměla představit, že by se v budoucnu mohla stát pěstounkou. „Zamýšlela jsem se nad tím a myslím, že v momentě, kdy má člověk partnera, který to cítí podobně, tak si myslím, že určitě jo. Vlastně i docela doufám, že to takhle jednou udělám,“ přiznala.

VIDEO: Hana Vagnerová opět jako drsná kriminalistka: Střílet je jako jezdit na kole! To se nezapomíná!

Video
Video se připravuje ...

Hana Vagnerová opět jako drsná kriminalistka: Střílet je jako jezdit na kole! To se nezapomíná! Petr Macek, Aleš Brunclík

Zatím ale toho pravého muže pro společný život nejspíše nenašla a navíc se soustředí spíše na kariéru, v minulosti studovala herectví ve Státech, kam se chtěla za pracovními příležitostmi pravidelně vracet, ovšem koronavirus jí zkřížil cestu. „Ty plány byly stejné, že bych pár měsíců v roce byla v Americe, ale co bude teď, to vlastně nevím. Amerika na tom zrovna teď není nejlíp. Je to zvláštní, měla jsem život naplánovaný nějakým směrem a teď nic z toho není úplně možné,“ postěžovala si Hana, ovšem se smíchem, a tak je jasné, že bere rány osudu s humorem.

Během karantény se ovšem nenudila a věnovala se dalšímu rozvoji, protože začala studovat italštinu. „Já Itálii miluju a mám tam spoustu kamarádů, mám tam vlastně agentku, takže kdybych se to dokázala někdy naučit, tak by byla asi i možnost si tam v něčem zahrát,“ dodala s nadějí v hlase pro Showtime Vagnerová.

VIDEO: Nejdivnější videoklip: Vagnerová v pyžamu, Kohoutová v tričku a spodním prádle.

Video
Video se připravuje ...

Nejdivnější videoklip: Vagnerová v pyžamu, Kohoutová v tričku a spodním prádle. Markéta Reinischová, Aleš Brunclík

Fotogalerie
41 fotografií