Čtvrtek 25. dubna 2024
Svátek slaví Marek, zítra Oto
Zataženo, déšť se sněhem 7°C
Nejčtenější
na Blesk.cz

Pohlednice pro Terezu: Postižená žena oslaví 27. narozeniny a její skromné přání může splnit každý!

Tereze bude 27 let: Nemůže mít rodinnou oslavu, lidé jí posílají pohlednice.
Tereze bude 27 let: Nemůže mít rodinnou oslavu, lidé jí posílají pohlednice.  (Autor: Facebook, Profimedia)
Autor: VaB - 
4. července 2020
07:00

Postižená Tereza z Hodonínska bude slavit své sedmadvacetileté narozeniny. Čelí nepřízni osudu a má jedno malé přání. Je skromné, ale jí udělá radost! A mnoho lidí se, zdá se, chystá pomoci jí k tomu, aby byl její den opravdu speciální. 

Terezce z jiižní Moravy bude 7. července 27 let. Jak napsala na sociální síti iniciátorka akce Elanie, její rodinu potkala nepřízeň osudu, a tak nebude moct mít velkou oslavu. Jedna věc by ji ale rozzářila a byla by díky ní šťastná! 

„A víte, co by jí udělalo úplně nejvíc největší radost? Kdybyste jí poslali ručně psaný pohled, třeba s motivem města, odkud jste,“ prosí Elanie. „Mohla by ho mít neustále na očích a zároveň tak procestovat celou zemi,“ dodává. 

Znáte Terezku? Příští týden, 7.7.2020, jí bude 27 let a hrozně se těší. Vzhledem k tomu, že její rodinu potkala další...

Zveřejnil(a) Elaine Lóre dne Úterý 30. června 2020

Tereza kvůli svému postižení nemůže cestovat jako ostatní, a tak by jí pohledy ze všech koutů světa zlepšily náladu. Akce už oslovila desítky lidí a ti začali posílat pohledy. „Líbí se mi nápad. Udělám to, protože je hezké, když někomu můžu dělat radost,“ vzkazuje za všechny Gian. 

Video se připravuje ...
Další videa