Čtvrtek 18. dubna 2024
Svátek slaví Valérie, zítra Rostislav
Oblačno, déšť 9°C

Muž uškrtil manželku kvůli tchyni! Pak se oběsil, zatímco syn (2) spal

Autor: shp - 
2. července 2020
22:47

K šílené tragédii došlo v rodině litevských přistěhovalců žijících v Burtonu v anglickém hrabství Staffordshire. Kiril Nemcev (†32) se do krve pohádal se svou manželkou Lanou (†33) kvůli tchyni, která se k nim nastěhovala. Po hádce ji uškrtil a následně se oběsil, zatímco jejich syn spal nahoře.

Mrtvoly páru objevil loni v září zděšený podnájemník Yuri Latchis poté, co se vrátil domů z práce. Kirila našel v koupelně s kabelem omotaným kolem rukou a bodnou ranou v břichu. Tu mu podle všeho zasadila Lana, když se bránila jeho útoku. Manžel ji však přesto uškrtil.

Syn manželů Oscar (2) spal v době hrozného činu nahoře ve své postýlce. Pár se do Velké Británie přestěhoval z rodné Litvy. Lana pracovala jako optometrička, Kiril jako kuchař v pizzerii. U soudu ve Stafforshiru zaznělo, že muž bral léky na úzkosti a na internetu si před vraždou hledal informace o rozvodu.

Důvodem sporů byla tchyně

Detektiv šéfinspektor Dan Ison prohlásil, že vztah páru šel od devíti k pěti poté, co se k nim nastěhovala matka Lany Liubov Zatsepina. Ta je nyní naprosto zdrcená násilnou smrtí své dcery, která nepřímo zemřela kvůli ní. Zhroutil se jí celý svět. Jediné, co jí zbylo, je vnouček.

Kiril měl nedávno problémy s úzkostmi, o kterých mluvil se svým obvodním lékařem. Věřím, že dostal léky, které mu s tím pomohly. Bylo tam však napětí týkající se matky Lany, která s nimi žila. To jistě dostalo vztah pod tlak. Myslím si, že její matka u nich zůstávala, aby jim pomáhala s Oscarem,“ řekl Ison podle The Sun.

Vražda a sebevražda

Toxikologie odhalila, že měl Kiril v době vraždění v těle malé množství alkoholu, ale žádné drogy. Svou manželku podle pitvy uškrtil. „Policie dospěla k závěru, že došlo k hádce, Lana pobodala Kirila, ale on ji uškrtil a pak se oběsil,“ uzavřel svou zprávu koroner Andrew Haigh.

Buďte první, kdo se k tématu vyjádří.

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa
Osoby v pátrání