Ten Rytmus (43) se ale má! Pomyslí si patrně většina těch, kteří měli možnost vidět Jasminu Alagič v plavkách. Své křivky totiž teď vystavuje na dovolené v Chorvatsku, kam vyrazila s celou rodinou za dobrodružstvím a odpočinkem nejen na jachtě, ale i v luxusním hotelu, v němž jedna strávená noc vyjde minimálně na 10 tisíc korun!

Slovenský rapper si svoji krásku zkrátka umí náležitě hýčkat. A ona se mu za láskyplnou péči odměňuje mimo jiné i svojí krásou. Ne každá žena může necelý rok po porodu říct, že se za postavu v plavkách ani trochu nestydí. Jasmina ale ano! Na sociální síti se tak pyšní fotografiemi, díky kterým se všem rozhodla vytřít zrak a předvést tělo stejně skvostné jako před těhotenstvím!

VIDEO: Jasmina Alagič o románku s Rytmusem: Jsme kamarádi...

Video
Video se připravuje ...

Jasmina Alagič o románku s Rytmusem: Jsme kamarádi... Adriana Šoltésová, Aleš Brunclík

Dlouhé štíhlé končetiny a ploché bříško tak pochopitelně fanoušky pekelně rozohnilo, jak v tom dobrém, tak i i trochu horším smyslu slova. „Rodila jsi vůbec?“ vyjádřila Jasmině poklonu jedna z fanynek, jejíž rádoby otázka potvrzuje, že málokdo by hádal, že tohle tělo už má za sebou jeden porod. „Krásné, ale hubená jak kost,“ vyjádřila svůj názor další, které se Jasminina postava údajně zdá až příliš útlá. Nebo je to jen čirá závist?

„Já si myslím, že brzy bude druhé dítě,“ napsala překvapivou reakci jiná fanynka, jejíž dojem bude patrně podložený jen šestým smyslem, protože postava Rytmusovy krásky prozatím opravdu nesvědčí o tom, že by uvnitř chovala sourozence pro malého Sanela. Je ale pravda, že do jisté doby není těhotenství na ženě nikterak znát, takže čas jistě ukáže, jestli se šťastná rodinka brzy rozšíří o dalšího člena či nikoliv.

VIDEO: Když Rytmus konečně přiznal vztah s Jasminou...

Video
Video se připravuje ...

Rytmus konečně přiznal, kdo v jeho srdci nahradil Daru Rolins Instagram

Fotogalerie
62 fotografií