Herečka, kterou televizní diváci znají asi především jako Báru Klímovou v nekonečném seriálu TV Nova Ulice, na sociální síti ukázala snímek z veselky, na němž je oděná do bílých šatů a ve vlasech má spletené květiny. Hlavně je ale v objetí ženicha Kryštofa Bašuse a jejich zamilované úsměvy hovoří za vše.

„Uprostřed kvetoucího sadu. Obklopený nádhernýma lidma. Zalitý sluncem a bublinkama. Rodina,“ zaradovala se Eliška na instagramu u fotky, která je zřejmě záznamem prvních společných chvil novomanželů.

Zdá se tedy, že z dcery Miroslava Hanuše (který se rovněž objevuje v Ulici a kromě toho zářil i ve StarDance) už je vdaná paní.

VIDEO: Hanuš ve StarDance skoro trumfl Koptu: Kvůli zranění konec už před tréninkem!?

Video
Video se připravuje ...

Hanuš ve StarDance skoro trumfl Koptu: Kvůli zranění konec už před tréninkem!? Markéta Reinischová

Gratulace jí ostatně pomocí komentářů zaslali už i někteří kolegové. „Heeeezkýýý...gratuluju!!!“ napsal například herec Jiří Ployhar (44) a ozvala se i další tvář Ulice - Šárka Vaculíková (33) alias Adriana: „Moc gratuluju, úžasňáci!“

Herečka, co září i na prknech, která znamenají svět, a ztvárňuje mimo jiné i Roxannu v Cyranovi v Divadle v Celetné, tak prožívá šťastné období. Ještě před pár měsíci to u ní ale tak růžové nebylo. Na začátku března se totiž muselo zastavit natáčení Ulice a na veřejnost se dostaly i zprávy o tom, že jedna z hereček seriálu měla po návratu z ciziny podezření na koronavirus. Mělo se jednat právě o Elišku, která se jen pár dní předtím chlubila fotkami ze severní Itálie, která tehdy představovala největší riziko.

VIDEO: Kvůli koronaviru zrušeno natáčení ULICE! A nečekané gesto Ivany Gottové.

Video
Video se připravuje ...

Kvůli koronaviru zrušeno natáčení ULICE! A nečekané gesto Ivany Gottové. Bára Horáková, Lukáš Červený

Fotogalerie
40 fotografií