Starší muž za volantem zcela evidentně nezvládal jízdu. Se svým autem vjel na cyklostezku a do toho troubil na ostatní. Opilého muže si v neděli večer v Korunovační ulici všimli svědci, kteří raději upozornili strážníky. Řidič se poté řítil na magistrálu a svou jízdu se rozhodl ukončit na Václavském náměstí, kde zaparkoval.

Video
Video se připravuje ...

Opilý řidič vjel na cyklostezku a troubil na kolemjdoucí. Pak si to mířil přes magistrálu na Václavák, kde své auto zaparkoval. Nadýchal 1,69 promile. Městská policie Praha

Silně opilý řidič

Strážníci díky kamerám nezodpovědného řidiče vypátrali, v autě ani v okolí ale nebyl. Zaparkované auto proto stále sledovali. „Po hodině a půl si operátor všiml, že jde k vozidlu muž, a vyslal na místo autohlídku. Ta řidiče vzápětí zastavila. Strážníci museli silně opilému muži po zastavení také pomoci zabezpečit auto proti dalšímu pohybu,“ uvádí mluvčí pražských strážníků Irena Seifertová. 

To, že byl muž opilý, bylo zřejmé nejen z jeho jízdy. Muži byla provedena dechová zkouška, která ukázala 1,69 promile alkoholu. Případ teď řeší republikoví policisté.

Fotogalerie
9 fotografií