Dvoupodlažní rodinný dům má po rekonstrukci nový prostorový plán, dostatek přirozeného světla a moderní barevnou paletu. V přízemí jsou všechny podlahy nové. Jednoduché sloupy pomáhají definovat místnosti aniž by je musely vymezovat klasické zdi.

V kuchyni našly uplatnění povrchy z březového a olivového dřeva. Přidáním zelených akcentů na různých místech kuchyňské linky se prostor příjemně oživil. V různých výškách kolem kuchyňského ostrůvku jsou nainstalovaná různobarevná závěsná světla. Byly to původně lampy ze 70. let, které byly rozebrány a přeměněny na moderní světla.

Stěny jsou prakticky v celém interiéru natřeny jasně bílou barvou, která umožňuje, aby nábytek vynikl.

Původní schodiště bylo zachráněno a renovováno. Nově přidané dřevěné zábradlí změkčuje masivní stupně připevněné ke stěnám.

Zajímavé řešení se nachází i v hlavní ložnici. Zadní část šatní skříně zde funguje jako čelo postele. Na druhé straně vytváří chodbu s šatnou, za kterou je koupelna.

Nejstarší syn má ložnici s vlastní koupelnou otevřenou do místnosti. Vybavení je minimální a udržuje design pokoje jednoduchý a funkční.

Fotogalerie
21 fotografií