Vlivem bezpečnostních opatření nasazených v době koronavirové pandemie nemohla Gabriela, známá také pod dráždivým pseudonymem Lolo Ta Bella, podstoupit další úpravy svého vzhledu, aby dosáhla kýžené podoby plně vyvinuté Barbie. Když se ale po téměř třech měsících dveře salónů zase otevřely, prošla si Gabriela hned několika omlazujícími procedurami najednou.

„Žádné modřiny, žádný neforemní opuch, prostě jen čirý pocit z krásy. Tedy, samozřejmě jsem po injekcích trošku opuchlá byla, tak velkou čelist samozřejmě normálně nemám,“ komentovala Jiráčková návštěvu u chirurga, kde si napíchala rty a vykonturovala obličej a čelist.

VIDEO: Česká Barbie svými osmičkami okupuje Vary: Je to řehole, ale baví mě to!

Video
Video se připravuje ...

Česká Barbie svými osmičkami okupuje Vary: Je to řehole, ale baví mě to! Aleš Brunclík, Markéta Reinischová

Obličej ale u fanoušků takovou odezvu nenasbíral, a tak na ně (opět) vystrčila pozadí a jen tak zapomněla na vrchní část oblečení. Drsná pravidla Instagramu o nahotě vyřešila zpěvačka po svém – kolosální prsa opřela o prosklené zábradlí terasy horské chaty v Tatrách, čímž zakryla tabuizované bradavky a opticky ještě zvětšila jejich objem.

Pozicí lachtana vyčkávajícího na šťavnatou rybičku okamžitě přilákala roztoužené teenagery z potemnělých pokojů, ale i zaryté odpůrce přifouknutých mičud. „Krásná postava, půvabná tvář, ale ty prsa jsou hrozné,“ kryla si oči jedna fanynka. „Tady je hezky vidět, že se jedná o poměrně standardní ženské tělo, na němž jsou přišpendlené dva míče na házenou,“ rýpl si další komentující. Jiráčková poté komentáře raději vypnula, ačkoliv je na podobnou kritiku svých proporcí zvyklá.

VIDEO: Šafářová nosí prstýnek, Plekanec taktně mlží. Bude svatba? A Preiss o děsivých zážitcích na detoxu

Video
Video se připravuje ...

Šafářová nosí prstýnek, Plekanec taktně mlží. Bude svatba? A Preiss o děsivých zážitcích na detoxu Bára Horáková, Lukáš Červený

Fotogalerie
95 fotografií