Video
Video se připravuje ...

Vlastimil Zavřel srazil na přechodu holčičku! Blesk.cz - David Malík

K nehodě došlo na známém pražském nábřeží. „Můžu potvrdit, že muž ročník 1954 srazil na přechodu skútrem dítě. Policie se nadále celou událostí zabývá a podrobnosti sdělíme během neděle,“ uvedl pro Blesk.cz mluvčí policie hlavního města Jan Daněk. Sám herec nešťastnou nehodu přiznal. U dívky zůstal, než pro ni přijela sanitka.

Holčičce upadl klobouk na přechodu, nedobrzdil jsem to a srazil jsem ji. Hned jsme zavolali sanitku, v té ji vyšetřili a odvezli do nemocnice. Na místě nehody jsem zůstal s jejím tatínkem a vyčkali jsme na policii. Podle mě je holčička nezraněná. Je to velmi nepříjemné, jsem z toho roztřesený,“ prohlásil Blesk.cz herec nedlouho po tragické srážce.

Dívka skončila s odřeninami

Zranění dívenky nebyla nakonec vážná. „Ošetřili jsme na místě holčičku, nebylo jí nic vážného. S odřeninami horních a dolních končetin ji lékaři převezli na ošetření do Thomayerovy nemocnice,“ dodala Jana Poštová, mluvčí pražské záchranky. Dívčiny šrámy se jistě zahojí. Herec známý ze seriálu Ordinace v růžové zahradě je z nehody špatný.

Fotogalerie
45 fotografií