Pátek 19. dubna 2024
Svátek slaví Rostislav, zítra Marcela
Oblačno, déšť 8°C

Štefan (28) zabil mámu dvou dětí: Beznohou mrtvolu schovával tři roky zabalenou v koberci

Ilustrační foto.
Ilustrační foto.  (Autor: Plus Jeden Deň - pem)
Autor: VaB - 
26. června 2020
15:47

Nezapomenutelný případ mají za sebou policisté z Trstic! V domě nalezli mrtvou ženu zabalenou v koberci, neměla mít nohy a v lebce měla mít nůž. Vrah se přiznal sám, asi ho trápilo svědomí.

Tři roky byla Lívie z obce Trstic na Slovensku nezvěstná. Nikdo nevěděl, kam se poděla. Po dlouhé době se ale podařilo přijít na to, kde Lívie je! Na policii se totiž přiznal její vrah Štefan (28). 

K vraždě se měl přiznat sám v květnu, když přišel na policejní stanici a vše policistům řekl. Původně tomu ani nechtěli věřit, mysleli si, že je zdrogovaný a opilý. Když ale dorazili do jeho domu, nestačili se divit!

Neměla nohy!

Nalezli tam mrtvou ženou zabalenou v koberci. Podle serveru Plus Jeden Deň měla mít v hlavě Lívie nůž a odseknuté nohy. „V rodinném domě bylo v uzavřeném prostoru pod schody nalezeno lidské torzo zabalené v koberci. Na místo byl vyslaný krajský vyšetřovatel a byla nařízena soudní pitva,“ řekla v čase nálezu Plusce policejní mluvčí Martina Kredatusová. 

Místní si mysleli, že mrtvou ženou zabalenou v koberci je pohřešovaná matka dvou dětí Lívie L. (†51). A to policie potvrdila. „Jako oběť byla potvrzena delší dobu nezvěstná Lívie,“ uvedla Kredatusová. Záhadou je však, proč si Štefan vybral jako svou oběť právě Lívii. Podle starostky obce se spolu neznali. „Obě rodiny znám. Mohli se znát maximálně z vesnice, ale že by měli nějaký bližší vztah, nepředpokládám,“ řekla starostka Eva Kaczová.

Hrozí mu 20 let

Podle ní je navíc Štefan komplikovaný člověk, který měl v minulosti problémy. Jeho zvláštní jednání si obyvatelé spojovali s alkoholem nebo drogami. V domě, kde tělo bylo nalezeno, bydlela i Štefanova matka. O ničem prý nevěděla.

„Štefan byl obviněný z vraždy. Vyšetřování stále pokračuje a směřuje k ukončení. V případě uznání viny hrozí obviněnému trest odnětí svobody na 15 až 20 let,“ dodala policejní mluvčí. 

Citronel ( 26. června 2020 16:26 )

Posraný svědomí, mohl v klidu dál žít a užívat si života, jí už to nijak nepomůže.

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa
Osoby v pátrání