Herec se měl ve středu nad ránem vracet z restaurace v centru Prahy, kde pracuje jeho přítelkyně. Jenže podle informací Blesku měl být společensky unaven. Že se umí napít stejně jako jeho táta Bolek, konečně předvedl už v minulosti...

Před čtyřmi roky byl např. tak zmožen alkoholem, že nebyl schopný stát na nohách. V přítomnosti své tehdejší přítelkyně Karolíny Krézlové (33) dokonce močil na ulici. A i teď se vracel domů až za svítání! Kdo ví, v jakém stavu, každopádně byl přepaden a okraden. Zbili ho tak, že utrpěl otřes mozku a snad i zlomeniny žeber.

Jeho bezvědomí bylo jen chvilkové, přesto nezavolal policii! „Policii to nehlásil, bylo mu špatně,“ omlouvala syna pro Extra.cz maminka Chantal Poullain (63).

Zle pomlácený Vladimír ovšem nezůstal ani v nemocnici! Raději podepsal reverz. Potřeboval se snad hodit trochu do figury, než kontaktoval policii?! Ta už každopádně případ řeší. „Incident, který se stal ve středu v ranních hodinách na Petrském náměstí v Praze 1 a při kterém měl být přepaden muž, ročník 1989, prověřují kriminalisté prvního policejního obvodu,“ potvrdil Blesku policista Jan Rybanský.

VIDEO: Vladimír Polívka na premiéře Skleněného pokoje: Hraju líp v angličtině než v češtině!

Video
Video se připravuje ...

Vladimír Polívka na premiéře Skleněného pokoje: Hraju líp v angličtině než v češtině! Kateřina Štichová, Jan Jedlička

O průběhu a důvodech, proč k napadení došlo, ovšem neřekl nic konkrétního. „V tuto chvíli probíhají ve věci prvotní úkony, proto nelze uvést podrobnosti,“ řekl odmítavě.

První velké vyjádření Polívky

Zatímco ve středu večer se herec pro Blesk jen stručně vyjádřil a potvrdil, co se mu stalo, pro primácký Showtime se rozpovídal více, alespoň prostřednictvím SMS zprávy.

„Ano, je pravda, že jsem byl napaden a okraden. Jsem krátce po silném otřesu mozku, mám rozbitou hlavu, otoky na obličeji, pohmožděná žebra. Nepamatuji se na toho, kdo to udělal, možná jich bylo víc. Ten otřes mozku způsobil úplný výpadek paměti a silné bolesti. Nechci kňourat a nepřeji si případ medializovat dál a víc. Nebudu takovým lidem dělat reklamu,“ vylíčil Vladimír, co ho nyní trápí.

Doma o něj prý pečuje přítelkyně i rodina. „Každopádně v tuto chvíli už odpočívám doma, jsem pod dohledem a ještě pár dní budu. Úrazy hlavy jsou nebezpečné a já se chci vyhnout následkům. Velice mě mrzí dvě zrušená představení v Dejvickém divadle, tímto zdravím všechny diváky i fanoušky a moc děkuji všem za podporu,“ kál se za indispozici Polívka, i když je jasné, že všichni zrušená představení z tohoto důvodu jistě chápou.

Mladík známý z První republiky či filmu Ženy v běhu také pro Showtime dodal, že mohl jistě skončit i mnohem hůř. Ještě jednou pak všem poděkoval za zájem i podporu.

VIDEO: Tvrdá slova Bolka Polívky k dceři Aničce: Uštědřil jí otcovský políček!

Video
Video se připravuje ...

Tvrdá slova Bolka Polívky k dceři Aničce: Uštědřil jí otcovský políček! Kisa Císařová, Aleš Brunclík


Fotogalerie
54 fotografií