Emily Ratajkowski - modelka, úspěšná obchodnice a slavná brunetka – je nyní poprvé v životě oficiálně blond. Magazínu Elle se svěřila, že se k tomuto kroku odhodlala během pandemie viru covid-19. „V době karantény se na sebe často díváte do zrcadla, a pokud se máte mít rád, musíte se změnit!“ vysvětlila se smíchem. Dlouhou dobu prý toužila po plavých kadeřích, ale nedokázala k tomu najít dostatek odvahy. Kompenzovala si to alespoň nošením paruk. „Na internetu jsem také viděla spoustu fanouškovských úprav, kde jsem byla jako blondýna, což bylo opravdu divné…“ dodala.

Nakonec si však řekla, že do toho půjde, a v kadeřnickém křesle prý strávila celkem sedm a půl hodiny, než se stala plavovláskou. „Byla jsem z toho docela nervózní, abych byla upřímná, ale teď se cítím opravdu dobře, úplně jinak,“ libuje si kráska, která vzápětí zdůrazňuje, že svou transformaci podstoupila i kvůli známé hlášce, že blondýnky zažívají v životě mnohem více zábavy nežli brunetky. „Já se tedy určitě bavím,“ usmívala se modelka, která si do té doby nikdy nezkoušela barvit vlasy a nikdy také nikterak zásadně nezměnila jejich délku. O to větší je to nyní pro všechny její příznivce šok.

VIDEO: Emily Ratajkowski v reklamě pro DKNY.

Video
Video se připravuje ...

Emily Ratajkowski v reklamě pro DKNY. Youtube.com_Blakcace/BPŽ

Mimochodem, před tím, než zamířila do kadeřnictví, nechala na sociální síti své fanoušky o nové barvě hlasovat. Údajně to bylo 50 na 50, zhruba polovina jich byla pro změnu, ale zbytek chtěl zůstat u klasiky. „Obzvláště v těchto těžkých časech, kdy se ve světě dějí všechny ty zlé věci, je tohle opravdu skvělý způsob, jak mít své tělo pod kontrolou a bavit se svým vzhledem a svou existencí. Myslím, že tahle změna je radostná věc, do které by se mělo zapojit více žen!“ jásala Emily a nadšeně s ní souhlasila například herečka a zpěvačka Bella Thorneová (22) či švédská modelka Elsa Hosková (31).

Co na Emilyinu proměnu říkáte vy? Byl to dobrý nápad, anebo jí to coby žhavé blondýně nesluší, a měla by se raději co nejrychleji vrátit k barvě, jakou jí dala do vínku matka příroda?

Fotogalerie
154 fotografií