Od příchodu do Kalifornie stihli vévodové ze Sussexu vypomoci několika charitativním organizacím, které se starají o staré, nemocné nebo jinak znevýhodněné občany. A protože filmová produkce v USA stále stagnuje a Meghan se nemůže pohroužit zpět do práce hollywoodské hvězdičky béčkového formátu, v dobrých skutcích pokračují i nadále.

V úterý se oba na jeden den stali pekaři a společně s bývalými členy gangů pekli pečivo a připravovali jídlo pro potřebné. Organizace Homeboy Industries, pomáhající lidem z okraje společnosti postavit se zpátky na nohy a začlenit se, zveřejnila na instagramu několik fotografií a poděkovala páru za spolupráci a pěkně napečené výrobky.

Video:Tajnosti kolem práce na hradě pro milenku Slováčka. A Nárožný přiznal zdravotní problémy

Video
Video se připravuje ...

Tajnosti kolem práce na hradě pro milenku Slováčka. A Nárožný přiznal zdravotní problémy. Bára Horáková, Lukáš Červený

„Děkujeme Harrymu a Meghan za návštěvu a součinnost. Naši zaměstnanci byli z práce po jejich boku nadšení.“ Organizace se v době koronavirové krize vrhla i na přípravu a rozvoz jídla potřebným lidem, kteří kvůli pandemii zůstali na holičkách. Právě tato činnost byla prvním veřejným výstupem vévodů po odchodu z královské rodiny a nevyvratitelným důkazem, že se opravdu rozhodli žít ve Spojených státech.

VIDEO: Radikální změna Slováčkové může mít následky! A jakou dohru má aféra Maroše Kramára

Video
Video se připravuje ...

Radikální změna Slováčkové může mít následky! A jakou dohru má aféra Maroše Kramára. Bára Horáková, Lukáš Červený

Fotogalerie
74 fotografií