Středa 24. dubna 2024
Svátek slaví Jiří, zítra Marek
Zataženo, déšť se sněhem 7°C

Superplodný šéf slovenského parlamentu Kollár má 11. dítě. Šťastná máma: Zázrak!

Autor: Darina Jíchová - 
25. června 2020
08:45

Předseda slovenské Sněmovny a lídr koaličního hnutí Jsme rodina Boris Kollár (54) má další dítě, v květnu se mu narodil již jedenáctý potomek – syn Markus, o jehož narození ale zatím veřejnost nevěděla. Někdejší přítel české herečky Kateřiny Brožové je podle všeho z narození dítěte nadšený, jak prozradila novopečená maminka Miriam, kterou zpovídali reportéři deníku Plus Jeden deň. Malého Markuse označila za „zázrak“.

Novopečená matka byla podle reportérů šťastná a dobře naladěná a také velmi sdílná. „Můžu k tomu říct, že máme dobrý vztah. Ten se víceméně týká našeho syna, spolu nejsme. Komunikujeme velmi dobře, máme korektní vztahy,“ vyjádřila se Miriam z města Levice ke svému vztahu s Kollárem, připustila zároveň, že dítě v plánu nebylo.

„Z děťátka máme oba velkou radost. Nový život je zázrak. V plánu to nebylo, ale zadařilo se. Jsem velmi šťastná, že je malý zdravý, to je pro mě nejdůležitější. Bohužel je (Boris) veřejně činná osoba, tak se dalo čekat, že se to dostane ven, i když z toho nejsem nadšená,“ uvedla Miriam.

Předseda slovenské Sněmovny Boris Kollár s dcerou Alexandrou Předseda slovenské Sněmovny Boris Kollár s dcerou Alexandrou | Instagram Borise Kollára

O dítěti nikdo nevěděl

Nejnovější přírůstek do rozsáhlého Kollárova potomstva přišel na svět před několika týdny, Markus se narodil 7. května a vážil 3,1 kilogramu a měřil 49 centimetrů. „Vítej doma, naše lásko,“ napsala Miriam na své sociální síti. To, že o jejím těhotenství nikdo nevěděl, dosvědčují komentáře jejích přátel. „Ano, bylo to překvapení. Dopředu jsem to pro jistotu nikomu neřekla,“ vysvětlila matka.

Kromě syna se Miriam raduje i z nového auta Land Rover za zhruba 2,6 milionu korun. „K autu mi samozřejmě pomohl, potřebovali jsme ho, protože já mám menší vůz, mám ještě dvě děti, opravdu jsme ho potřebovali,“ doplnila, že ke koupi auta přispěl právě Kollár. Miriam má další dvě děti z předchozího manželství, které s ní a novorozeným Markusem žijí.

Kollár se dalším dětem nebrání

Kollár na dotazy reportérů zatím nereagoval, loni v září ale slovenskému tisku s úsměvem prozradil, že dalšímu dítěti by se rozhodně nebránil. „Myslíte jedenácté dítě? U mě člověk nikdy neví, ani já to nikdy nevím dopředu. Je mi to přirozené jako nové boty,“ uvedl tehdy předseda Sněmovny. Kollár má v současnosti 11 dětí s 10 ženami, ani s jednou není a nebyl ženatý. Má pět dcer a šest synů.

Video  Rok s Čaputovou: Prezidentka promluvila o koronakrizi, Kuciakovi i problémech Slovenska.  - RTVS
Video se připravuje ...

zada ( 25. června 2020 10:27 )

Blahopřeji, ale jak se u nás říká.... kdo umí ten umí, kdo neumí ten vozí

dvorece ( 25. června 2020 09:32 )

renalek: Co je na tom k nepochopení, když bude mít dítě s instalatérem, budou jí alimenty platit danoví poplatníci, bude socka - v Česku...Takto má auto skoro za 3 miliony a jistě potřebuje i jiné věci - byt atd...Já ji docela chápu v tomto světě, když chcete dítěti zajistit důstojný luxus, neskončit v azyláku, opravdu ho nemůžete mít s dělnasem, tak to je..

renalek ( 25. června 2020 09:16 )

On má teraz viac vecí na riešenie...vymákli ho,že skopíroval diplomovku na Sorbone pre ,,turboštudentov,, v Skalici,/ ešte niečo horšie ako Plzenské právo/. Pravdepodobne príde o chlebík ako predseda národnej rady...
P.S.V ČR sa občas hovorí: Už sem viděl hada chc@t,koně blejt, tři krát pokroucený zábradlí- ale nechápu proč ,,podržela,, tátovi 10 dětí s 8 ženami....

Zobrazit celou diskusi