„Ano, je to pravda. Dnes ráno mě přepadli, okradli mě o peníze a o kartu. Mám velké bolesti, více o tom teď mluvit nebudu,“ řekl večer Blesku Vladimír Polívka.

„Přepadli ho, když se ráno na Praze 1 vracel z restaurace, kde pracuje jeho přítelkyně. Pět minut od bytu ho najednou napadli. Bili ho do obličeje a kopali do žeber. Ještě nevím, jestli je má zlomená, nebo naražená,“ popsala vyděšená herečka pro Extra.cz, co ví o napadení svého syna, jehož má s Bolkem Polívkou (70). 

„Bohužel při útoku ztratil vědomí. Proto ani přesně neví, kolik bylo útočníků,“ doplnila s tím, že ji celá věc samozřejmě šokovala. Dokonce dostala panický záchvat. Navíc nechápe, že někdo udělal něco takového jen proto, aby ukradl mobilní telefon a platební kartu.

VIDEO: Vladimír Polívka na premiéře Skleněného pokoje: Hraju líp v angličtině, než v češtině!

Video
Video se připravuje ...

Vladimír Polívka na premiéře Skleněného pokoje: Hraju líp v angličtině, než v češtině! Kateřina Štichová, Jan Jedlička

Naštěstí přišel Polívka k sobě a z posledních sil se mu podařilo vrátit do podniku, odkud ho už vezla rovnou sanitka do nemocnice, kde podstoupil řadu vyšetření. „Má otřes mozku. Lékař chtěl, aby tam den nebo dva kvůli svému stavu zůstal na pozorování, hrozí totiž, že bude mít například otok mozku. Ale Vladimír raději podepsal reverz,“ vylíčila Chantal Poullain s tím, že syn ji tímto rozhodnutím trochu rozzlobil. Doma se o něj ale bude starat jeho partnerka, a tak mu snad komplikace nehrozí.

Herec, který se zapsal do srdcí diváků a především divaček rolemi v seriálu První republika a filmu Ženy v běhu, se měl navíc stát novou hvězdou primácké Slunečné. Podle informací Extra.cz měl co nevidět začít s natáčením, a tak nyní televize kvůli jeho indispozici řeší náhradní řešení.

VIDEO: Tvrdá slova Bolka Polívky k dceři Aničce: Uštědřil jí otcovský políček!

Video
Video se připravuje ...

Tvrdá slova Bolka Polívky k dceři Aničce: Uštědřil jí otcovský políček! Kisa Císařová, Aleš Brunclík


Fotogalerie
46 fotografií