Po skončení koronavirové karantény se zpěvačka Monika Absolonová vrhla znovu do práce – o víkendu například koncertovala pouze v doprovodu pianisty Ondřeje Hájka (46) na Tvrzi Divice. Poté, co na jevišti podala obdivuhodný výkon, vrátila se hned za rodinou na rekreaci na Šumavu. Dopřála si například čtyři a půl kilometrů dlouhou procházku, kterou její starší syn Tadeáš (4) dokonce zvládl ujít docela celou – jen ten mladší, maličký Matouš (1,5), podle rozkošného videa, které sdílela na sociální sítě, s náročnou túrou potřeboval trochu pomoct.

Hvězda muzikálů Evita či Funny Girl se však musela potýkat s něčím docela jiným než s nespolupracujícími špunty na výšlapu obtížným terénem: rozjela se u ní silná alergická reakce. „Jsem trošku v háji,“ přiznala sklesle na instagramu. „Zahuhlaná, oteklý oči, fleky na obličeji a všechno mě svědí,“ popisovala velice nepříjemné příznaky nepřiměřeně přehnané reakce imunitního systému, které moc dobře zná každý, komu nesednou například pyly.

VIDEO: Monika Absolonová se účastnila charitativní akce Tablet od srdce

Video
Video se připravuje ...

Monika Absolonová - Tablet od srdce David Turek, Lukáš Červený

„Jezdíme sem 6 let a nikdy se mi to nestalo. Podobnou reakci jsem měla naposledy před 25 lety…“ dodala Absolonová. Naštěstí jeden z jejích přátel, co se s nimi na Šumavu vypravil, u sebe měl patřičné léky, tak se jí podařilo dostat z nejhoršího – takže ani nemusela vyhledávat nejbližší ambulanci. Jak totiž sama kajícně přiznala, už více než dvacet let nebyla u alergologa, a tak ji to velice zaskočilo… Nezbývá nic jiného než jí držet palce, aby se tato situace už v budoucnu neopakovala!

VIDEO: Monika Absolonová je okroužkovaná! Tajná svatba se snoubencem? 

Video
Video se připravuje ...

Monika Absolonová je okroužkovaná! Tajná svatba se snoubencem? Pavlína Horáková, Jan Jedlička

Fotogalerie
61 fotografií