Sobota 20. dubna 2024
Svátek slaví Marcela, zítra Alexandra
Oblačno, déšť 8°C

Sexy i po čtyřicítce: Takhle se udržují české krásky!

24. června 2020 | 10:00

Je jim už přes čtyřicet, ale pořád se pyšní mladistvou krásou a křivkami snů, které by jim mohly závidět i mnohem mladší kolegyně. Pro které české krásky je věk jenom číslovka?

Některé slavné ženy jako by popíraly přírodní zákony. Navzdory přibývajícím létům jsou stále sexy a za svou figuru se rozhodně nemusí stydět. Řada z nich se už nemůže dočkat, až se zase bude moct opalovat v plavkách. Jaké je tajemství jejich věčného mládí a perfektní figury?

Olga Menzelová (42)

Olga Menzlová
Autor: Profimedia

Manželka oscarového režiséra Jiřího Menzela si libuje spíš ve sportovních outfitech. Teď se ale fanouškům předvedla v plavkách a řadě z nich nejspíš spadla brada. I po porodu dvou dcer má figuru jako za mlada, a navíc pro to nemusí ani nic moc dělat. „To je ta atletika kdysi. Stále to ještě drží bez velké zásluhy. Zatím,“ okomentovala slavná blondýnka svou odhalenou fotku u lodičky a zároveň si posteskla nad loňskou dovolenou. „Držím palce Španělsku a vlastně nám také. Věřím, že i letos se setkáme,“ doufá Olga.

Simona Krainová (47)

Simona Krainová
Autor: Bernhardt

Kvůli své profesi se drží hodně zkrátka a denně na své figuře poctivě maká ve fitku, ale i na dovolené běhá dlouhé tratě. A snaha se jí jednoznačně vyplácí. Důkazem jsou její fotky z pláží, na kterých se ráda vystavuje v bikinách. Nedávno si dokonce troufla nafotit kalendář s hodně odvážnými snímky. Je vidět, že navzdory svému věku patří stále mezi naše nejvyhledávanější modelky, a to zaslouženě.

Daniela Peštová (49)

Sexy Daniela Peštová v podprsence.
Autor: Instagram

Přestože je matkou tří dětí, na kráse jí to rozhodně neubralo. O tom vypovídá i její dobře rozjetá kariéra v Americe, zde působí už od svých dvaceti let. Dokonalou postavu ale rozhodně nemá zadarmo. V perfektní formě se udržuje díky pravidelnému sportu, kterému věnuje spoustu času. Jako důkaz pak sdílí fotky na sociálních sítích. Věřila byste, že letos oslaví už padesátiny?

Které další krásky se pyšní super figurou a mladistvým vzhledem, se můžete dočíst v novém čísle časopisu Blesk pro ženy. Aktuální vydání Blesku pro ženy je k dostání v novinových stáncích. Nebo si ho můžete objednat v tištěné či elektronické podoběv našem iKiosku ZDE >>>

Titulka BPŽ
Autor: archiv

 

 

Autor: red