Zpěváka nestárnoucího hitu Baby obvinila žena jménem Danielle, která tvrdí, že ji Bieber v dubnu 2014 pozval do svého hotelového pokoje a znásilnil. Pozadí incidentu bylo přitom snem každé druhé dívky – Bieber se s ženou a jejími přítelkyněmi vyfotografoval, sblížil a poté je pozval do hotelu Four Seasons. Následně je rozdělili, načež Danielle skončila v pokoji s Bieberem. Nevinný pokec, nejen o jeho tehdejší přítelkyni Seleně Gomezové, se zvrtl v líbání.

„Po deseti minutách mě svalil na postel, vlezl na mě, začal mě líbat na krku a pokračoval k mému břichu,“ stojí v příspěvcích na twitteru. Dívka ho prosila, aby přestal, a říkala mu, že potřebuje najít své kamarádky. Na to ale Bieber zareagoval, že jsou v pořádku, a pokračoval v nevyžádaných dotecích. „Stáhl mi kalhotky, odepnul si pásek, stáhl si spodní prádlo a překryl nás přikrývkou. Bylo mi to strašně nepříjemné, začala jsem hyperventilovat (zrychleně dýchat, pozn. red.).“ Zpěvák do ní pronikl, aniž by stihla něco dalšího říct.

Zpověď během krátké chvíle začala na sociálních sítích trendovat a setkala se s nevídanou podporou uživatelů, kteří po Bieberovi požadovali vysvětlení a po úřadech zpěvákovo zatčení.

Bieber se po delší odmlce ozval a přednesl neprůstřelné důkazy. Například že v inkriminovaném hotelu ubytovaný byl, ale pak se měl se svým týmem přestěhovat do jiného a den údajného znásilnění trávil se svou tehdejší přítelkyní Selenou. Množství fotokopií účtenek a e-mailů opravdu svědčí o zpěvákově nevině, fanouškům se ovšem nelíbí, že svou expřítelkyni, jíž zlomil srdce a s níž roky nepromluvil, využívá jako alibi. Navzdory tomu, že ji údajně opakovaně podváděl.

Video: Proč Jágrova kráska maže stopy o své minulosti? A finalista Superstar skončil ve vazbě

Video
Video se připravuje ...

Proč Jágrova kráska maže stopy o své minulosti? A finalista Superstar skončil ve vazbě. Blesk TV

„Můžete mi někdo říct, proč Justin používá svůj zkrachovalý vztah se Selenou jako hlavní důkaz, že ta obvinění nemohou být pravdivá, když každý ví, že ji podváděl na každém rohu?“ stálo v jednom příspěvku. „Selena znovu trenduje, a to jen proto, že Justin neví, jak jinak se ubránit obviněním, a raději psychicky zneužívá někoho, kdo je pro jednou znovu šťastný,“ stěžoval si uživatel v dalším tweetu.

Zpěvačka se k Justinovu důmyslnému alibi prozatím nevyjádřila, je však jen otázkou času, kdy ji nával upozornění na telefonu a její jméno znějící ze všech koutů internetu přiměje k tomu, aby jeho na první pohled nezpochybnitelné důkazy potvrdila, nebo naopak vyvrátila.

VIDEO: Vondráčková koupila nemovitost v centru Prahy. Bude se Kuklová vdávat? A druhá šance Robinsona! 

Video
Video se připravuje ...

Vondráčková koupila nemovitost v centru Prahy. Bude se Kuklová vdávat? A druhá šance Robinsona! Blesk TV

Fotogalerie
35 fotografií