Někteří herce dokonce otevřeně obviňovali ze sexuálního obtěžování, a to i přesto, že se k celé situaci vyjádřila i maskérka Martina. Ta uvedla, že mají s hercem dlouholetý přátelský vztah, a proto jeho gesto vnímala jen jako kamarádskou srandičku. Ale někteří to brali jako důkaz sexuálního obtěžování na pracovišti a celá situace tak připomínala americké šílenství kolem MeToo. 

K situaci se vyjádřil i generální ředitel dané stanice, který uvedl, že televize vyvodí i patřičné důsledky. Pak se začalo spekulovat, zda budou padat hlavy mezi odpovědným štábem, a v některých médiích se dokonce objevily i informace, že Maroš Kramár dostal v Inkognitu dočasnou stopku. Jak se však ukázalo, JOJka ho nakonec přece jen neodepsala.

VIDEO: Dcera Šiškové si vzala hvězdu z Hollywoodu! A skandál na Slovensku: Osahával Kramár maskérku?

Video
Video se připravuje ...

Dcera Šiškové si vzala hvězdu z Hollywoodu! A skandál na Slovensku: Osahával Kramár maskérku? Blesk TV

Nikde jsem nedostal stopku. Právě včera jsem točil další díl pořadu Inkognito. Vážně bych byl rád, kdyby média, která nepravdivě informovala o tom, že mám někde zákaz, pravdivě uvedla, že to není pravda,“ vyjádřil se pro Super.cz herec, na něhož se tak fanoušci mohou opět těšit v oblíbené show. 

VIDEO: Maroš Kramár: Překvapilo mě, že Bartoška nepřestal kouřit!

Video
Video se připravuje ...

Maroš Kramár: Překvapilo mě, že Bartoška nepřestal kouřit! redakce Blesk

Fotogalerie
40 fotografií