V přímém přenosu posledního kola pěvecké show sklidila Barbora Piešová ovace, ale zároveň i nepochopení. Když už vyhraje dva miliony korun, mohla by předvést trochu nadšení, stěžovali si diváci na internetu. Jak ale vítězka letošní řady prozradila v pořadu slovenského youtubera Sajfyho, celý finálový večer trpěla bolestmi. Mohla za to uvolněná rovnátka.

„Ve finále mi trčel drátek vzadu a zachytával se o tvář a bylo to strašně bolestivé a pořád jsem cítila krev v ústech. Bylo to strašné.“ Drátek měla uvolněný i během zpěvu písně Next to Me skupiny Imagine Dragons a to jen umocnilo slzy, jež jí dojetím stékaly po tváři.

Video: Vyřazená finalistka Miss Karin Křížová o zákulisí SuperStar: Nejde tam o zpěv! 

Video
Video se připravuje ...

Vyřazená finalistka Miss Karin Křížová o zákulisí SuperStar: Nejde tam o zpěv! Markéta Reinischová, Lukáš Červený, instagram

Po konci soutěže byla návštěva zubaře jedna z prvních věcí, kterou Bára podstoupila. „Když jsem se vrátila, hned jsem šla k zubařce, aby mi to spravila, protože jsem si myslela, že umřu.“ O svých problémech ale celý finálový večer ani necekla, a produkce tak o ničem nevěděla. „Na co jim to říkat?“ odpověděla youtuberovi.

VIDEO: Proč Jágrova kráska maže stopy o své minulosti? A finalista SuperStar skončil ve vazbě.

Video
Video se připravuje ...

Proč Jágrova kráska maže stopy o své minulosti? A finalista SuperStar skončil ve vazbě. Blesk TV

Fotogalerie
28 fotografií