Sotva se díky uvolňování koronavirových opatření otevřely hranice, rozhodla se Denisa vypadnout z Česka a vyrazit si do Itálie, která přitom ještě nedávno patřila snad k těm nejrizikovějším oblastem v Evropě. Společnost jí ale nedělal herec Jakub Prachař, nýbrž kamarádka a kolegyně Michaela Kociánová (31).

Obě plavovlasé krásky totiž na sociálních sítích sdílí velmi podobné snímky - nejdříve trochu kultury při návštěvě architektonických památek, pak povalování a lenošení u bazénu a vystavování v plavkách. Jen Dvořáková to posunula o něco dál a ukázala trochu víc. Nechala se vyfotit bez vrchního dílku plavek, i když pány asi zamrzí, že snímek je focen zezadu, a tak toho není zase tak moc vidět.

VIDEO: Agáta odtajnila detaily rozvodu s Prachařem: Oběma se nám uleví! A jak to bude s příjmením?

Video
Video se připravuje ...

Agáta odtajnila detaily rozvodu s Prachařem: Oběma se nám uleví! A jak to bude s příjmením? Markéta Reinischová

„Za mě super pondělí,“ napsala topmodelka na instagram k fotce, na níž se spokojeně protahuje. S kamarádkou a exmilenkou Leoše Mareše (44) dokonce na videích zveřejněných na instastories společně řádily na písničky Elánu, a to zejména na Zanedbaný sex.

Chtěla tím snad Denisa cosi naznačit? Ostatně působí to tak, že se má asi dost dobře, ovšem její uvolněné chování naznačuje, že vztah s Prachařem je skutečně minulostí. „Už pár týdnů spolu nejsou. Jak tajně spolu začali, tak i tajně skončili,“ tvrdil ostatně nedávno zdroj z okolí páru. 

VIDEO: Topmodelka Denisa Dvořáková se rozvedla s nevěrným fotbalistou! Kdo ho nahradil? 

Video
Video se připravuje ...

Topmodelka Denisa Dvořáková se rozvedla s nevěrným fotbalistou! Kdo ho nahradil? Markéta Reinischova

Fotogalerie
57 fotografií