Pátek 19. dubna 2024
Svátek slaví Rostislav, zítra Marcela
Oblačno, déšť 9°C

Politička údajně zavraždila vlastního syna (†12)! Tělo našli v základech domu!

Autor: jel - 
22. června 2020
18:24

Galina Morozovová (56) z ruského města Astrachaň je bývalou náměstkyní sociálně demokratické strany Spravedlivé Rusko. Dokonce v loňském roce kandidovala na gubernátorku Astrachaňské oblasti. Jak ale nyní uvedla ruská policie, žena měla dlouhé tři měsíce skrývat strašlivou pravdu o tom, že zavraždila vlastního dvanáctiletého synka Alexandra, a na veřejnosti předstírala, že chlapec utekl z domova a ona si o něj dělá starosti.

Jak uvedla mluvčí strany, kterou bývala Morozova členkou, politička se chtěla stát gubernátorkou již dříve, ostatní členové ji v tomto rozhodnutí však nepodpořili. Poté, co z partaje odešla, šla do voleb jako nezávislá kandidátka, avšak nebyla úspěšná.

Jiný člen Spravedlivého Ruska Oleg Šein ji popsal jako člověka, který není vznětlivý a většinu emocí drží v sobě. Novinám Komsomolskaja pravda však řekl, že podle něj měla už delší dobu „něco s hlavou“. Po zmizení syna prý žena vypadala, že se o něj opravdu bojí, mnoho lidí ji prý vyjádřilo podporu na sociálních sítích.

Zabila ho činkou

Dne 6. 3. se rodiče 12letého chlapce obrátili na policii s tím, že před dvěma dny jejich syn odešel z domu do školy, ale už se nevrátil. Policie i dobrovolníci zahájili rozsáhlou pátrací akci, dítě však nenašli. Morozovová byla evidentně skvělá herečka, protože zveřejnila video, na němž působila jako opravdu zničená matka. V tomto videu také naznačila, že za útěk jejího syna možná může vzdělávací systém a kapitalismus.

Členové rodiny navíc během měsíců identifikovali ztraceného na různých videích z města, čímž vyvolali dojem, že je chlapec stále naživu. Na začátku června se však ukázala strašlivá pravda! Alexandrovo tělo našli policisté v betonových základech domu, který patřil jeho bratrovi. Podle všeho ho o život připravila vlastní matka, která ho v hádce praštila do hlavy činkou, mrtvolu i vražedný nástroj poté ukryla v domě svého staršího syna. Morozovová se údajně k nepochopitelnému činu přiznala a nyní stane před soudem.

dvorece ( 22. června 2020 19:49 )

Podobné hyeny se našly i u nás....

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa
Osoby v pátrání