S postupným uvolňováním protikoronavirových restrikcí ve Velké Británii se monarchové pomalu vrací do práce. Minulý týden princ Charles (71) s Camillou (72) navštívili tamní nemocnici a popovídali si s personálem, o víkendu se vévodkyně z Cambridge Kate Middletonová vydala do zahradnického centra Fakenham Garden Center v Norfolku, kde se setkala s majiteli a zaměstnanci tohoto rodinného podniku, a prozradila, co během karantény dělala.

Chodila jsem pouze na nákupy potravin, upřímně jsem venku moc času nepobyla, ale to je dobře a velice důležité. Teď, když se věci začínají uklidňovat, lidé vědí, že už mohou chodit ven a třeba i na místa, jako je toto,“ řekla podle serveru Daily Mail. Hned na to navázala, že do zahradnických center chodí její děti ze všeho nejraději.

Video: Proč Jágrova kráska maže stopy o své minulosti? A finalista SuperStar skončil ve vazbě.

Video
Video se připravuje ...

Proč Jágrova kráska maže stopy o své minulosti? A finalista SuperStar skončil ve vazbě. Blesk TV

„Milují to,“ přiznala s úsměvem. „Tato místa jsou úžasná – jak pro děti, tak i celé rodiny.“ Kate sice zapomněla na roušku, od ostatních si ale udržovala bezpečný odstup, takže to vypadalo, jako by všichni stáli na velké šachovnici. Na propagaci rodinného podniku zvolila upnuté tmavé kalhoty a modrou košili, přes kterou oblékla hnědou vestu. Vlasy elegantně stažené dozadu pak odhalily malé náušnice se smaragdovým kamenem.

Společně s princem Williamem (38) byli jedinými členy královské rodiny, kteří v době koronavirové krize reprezentovali britskou monarchii. Jejich exkolegové Meghan Markleová (38) a princ Harry (35) se zašili v Americe, královna Alžběta II. (94) s manželem Philipem (99) byli přinuceni setrvat v domácí izolaci a princ Charles se léčil z koronaviru.

VIDEO: Jágr a jeho víkend ve Špindlu. Kdo je kráska po boku a jak si užívali? A Vondráčková pálí mosty.

Video
Video se připravuje ...

Jágr a jeho víkend ve Špindlu. Kdo je kráska po boku a jak si užívali? A Vondráčková pálí mosty. Barbora Horáková, Aleš Brunclík

Fotogalerie
70 fotografií