Bronzová svatba, jíž se občas říká také plechová, se slaví po osmi letech od momentu, kdy si dvě zamilované hrdličky před Bohem, úřady, členy rodiny i přáteli řeknou své „ano“. A právě tohle výročí společně oslavila herečka Jana Bernášková a její manžel Rudolf Merkner, jenž mimochodem stál i za výše zmíněným seriálem Vyprávěj, díky němuž se jeho paní zapsala do myslí i srdcí českých diváků.

Půvabná herečka, která před pandemií viru covid-19 natáčela nový seriál Co ste hasiči (čímž všem názorně dokázala, že jí to sluší i v neforemném hasičském mundúru), se ovšem od svého manžela žádných vyznání, z nichž by se jí rozklepala kolena a do očí vyhrkly slzičky štěstí, nedočkala. Její manžel je totiž mnohem… prozaičtější. Podle Bernáškové jí prý doslova řekl: „Janičko, miluji tě... ale někdy mě tak se*eš, že si přeji být sám.“

VIDEO: Jana Bernášková to schytala od manžela: Prý jsem kopyto! Kvůli čemu?

Video
Video se připravuje ...

Jana Bernášková to schytala od manžela: Prý jsem kopyto! Kvůli čemu? Markéta Reinischová, Jan Jedlička

Místo toho, aby mu za takhle podivné a naprosto neromantické přání vynadala, stalo se něco na první pohled nepochopitelného. Uvědomila si, že to vidí dost podobně! „To je tak krásné, že i tyto pocity máme stejné,“ dojala se tato dvojnásobná maminka na instagramu. S Merknerem má ale potomka pouze jednoho, synka Theodora (6, v srpnu oslaví 7. narozeniny). Dcera Justýna (13) pochází z bývalého vztahu s režisérem Davidem Drábkem (50).

„Manželství je krásná věc, ale je to dřina jako sviňa. Léta kompromisů a dohod, které občas vůbec nefungují,“ vysvětlila vzápětí Bernášková, co se v ono výročí dočkala dobrého znamení - na Vltavě totiž zahlédla loď, na které proběhla její veselka. 

„Jste báječně namíchaná dvojka. Je radost sledovat vaši společnou cestu,“ napsala jí pohnutě herečka Sandra Pogodová(45). „Děkujeme, ale někdy to bolí,“ reagovala s rozesmátým smajlíkem Bernášková.

VIDEO: Jana Bernášková: Nesleduji trendy, nosím, co se mi líbí

Video
Video se připravuje ...

Jana Bernášková: Nesleduji trendy, nosím co se mi líbí Michaela Nováková

Fotogalerie
45 fotografií