Šťastnější zprávu rodina herce z Černých baronů i obou dílů Kamaráda do deště nemohla dostat. Těžká a dlouhá léčba akutní leukemie, kterou mu doktoři diagnostikovali závěrem dubna, zabrala a po šedesáti dnech se Andrej Hryc podíval domů, ačkoliv přímý kontakt se zbytkem rodinných příslušníků bude muset ještě počkat, než se jeho imunita probere k životu.

Ke Dni otců Wanda sdílela na sociální sítě příspěvek s láskyplným vyznáním: „Tati, děkuji ti za celoživotní podporu, pomoc a lásku, ale i neustálé výzvy, které mi přinášíš do života. Díky tobě se pokouším denně překračovat svůj stín a jsi pro mě tak velkou inspirací, že jen máloco se mi zdá nemožné. Mám tě ráda, Happy Father’s Day,“ napsala dojatá dcera ke společné fotografii, na níž s rouškou na ústech stojí vedle svého otce, který je na kolečkovém křesle.

Video: Výročí odchodu Bartošové: Rychtář mluví o své smrti! A Kostková přivítala nového člena rodiny

Video
Video se připravuje ...

Výročí odchodu Bartošové: Rychtář mluví o své smrti! A Kostková přivítala nového člena rodiny. Bára Horáková, Lukáš Červený

Extrémní léčba se na Hrycově vzezření viditelně podepsala – herec ztratil na váze, což je po dlouhodobém pobytu v nemocnici s kaloricky omezeným jídelníčkem zcela pochopitelné a běžné. Důležité je, že z něj čiší radost a láska ke všem, kteří se modlili za jeho uzdravení. To nejhorší by měl mít za sebou a kila se teď budou nabírat jedna radost.

VIDEO: Dominika s Ivanou nekomunikuje, proč? Nemocný Hryc myslí na nejhorší. Sepsal závěť

Video
Video se připravuje ...

Dominika s Ivanou nekomunikuje, proč? Nemocný Hryc myslí na nejhorší. Sepsal závěť. Barbora Horáková

Fotogalerie
29 fotografií