Přestože se herečka Michaela Kuklová už nějaký ten pátek potýká s rakovinou prsu, nikterak se nenechává svou vážnou chorobou omezovat. Vyhlídky na její uzdravení jsou totiž více než příznivé a ona po operaci nádoru podstupuje hormonální léčbu. Později ji sice čeká takzvaná mastektomie, při které jí lékaři odstraní obě ňadra, která nahradí silikonové implantáty, ona se však cítí velice dobře a s přehledem se pouští i do fyzicky namáhavých činností.

„Začala jsem asi po pětadvaceti letech cvičit!“ pochlubila se totiž nestárnoucí představitelka princezny Jasněnky na sociální síti a přidala nejenom celou řadu fotografií, ale i videí v instastories, které její slova dokazovaly. Bývalá manželka Jiřího Pomeje (†54), jenž mimochodem také bojoval s rakovinným onemocněním (a bohužel mu i podlehnul), na povedených momentkách vypadá naprosto báječně. „Dnes jsem byla podruhé a nemůžu ani chodit…“ přiznala však pohledná brunetka s odzbrojující upřímností.

VIDEO: Kuklová se staronovým přítelem: Promluvila o krizi i návratu!

Video
Video se připravuje ...

Kuklová se staronovým přítelem: Promluvila o krizi i návratu! David Turek, Jan Jedlička

Do posilovny navíc nedorazila sama – doprovodil ji tam její partner Josef Wittner, s nímž se během koronavirové karantény na krátkou chvíli rozešla. Údajně kvůli věkovému rozdílu, jelikož ji trápilo, že kvůli lásce k ní se Josef nedočká své vytoužené rodiny s vlastní dětmi... Urostlý muž se však nevzdal a znovu si získal její srdce. To, že je o dvanáct let mladší než ona, na posilovacích strojích podle všeho nehrálo žádnou roli: „Přítel mě trénuje a nešetří. Asi ode mě chce mít večer klid,“ smála se Kuklová.

„Co očekávám? Že nebudu myslet na blbosti, že tím vyženu neduhy z těla a že se zpevním a vytvaruju. Jestli teda vydržím, tak jsem zvědavá, jestli se dá po padesátce s tělem ještě něco zvládnout...“ dodala optimisticky. Jak se ale její příznivci shodovali, to, že má na krku už pět křížků, na ní rozhodně není vidět. „Snad mi to zvýší sebevědomí i zadek,“ vtipkovala na to konto herečka, která mimochodem zazářila i v muzikálech Tajemství či v divadelní komedii Příště ho zabiju sám!. 

VIDEO: Michaela Kuklová: Vzpomínám na mrtvé, ale neopíjím se.

Video
Video se připravuje ...

Michaela Kuklová: Vzpomínám na mrtvé, ale neopíjím se. Adam Balažovič/BPŽ

Fotogalerie
84 fotografií