Martinova partnerka, se kterou vychovávají čtyřletého syna Martínka, slavila 20. června 47. narozeniny a zpěvák jí napsal krásné vyznání. 

„Dnes slaví narozeniny moje Ivonka! Nemám slov, abych vyjádřil, jak moc ji miluji. Pokusil jsem se o to alespoň v písni „Blíženci", kterou jste slyšeli včera při živém přenosu. Dnes budeme slavit a vám posíláme spoustu pozitivní energie, která vám snad také rozjasní dnešní upršený den," vyznal se své přítelkyni vítěz SuperStar z roku 2009. 

VIDEO: SuperStar Martin Chodúr otočil: Druhé dítě ani svatba nebude!

Video
Video se připravuje ...

SuperStar Martin Chodúr otočil: Druhé dítě ani svatba nebude! Markéta Reinischová, Lukáš Červený

Zatímco většina jim psala velmi milé komentáře, tak přišel jeden, který ťal do živého. "Maminka by si mohla dát udělat víčka," napsala a přidala, že syn má jistě na to, aby své matce zaplatil korekci horních víček. Netrvalo dlouho a ozval se Martin. 

„Jaký syn? Co to povídáte paní Sob....? To má čtyřletý Martínek mamce něco platit? Navíc Ivonka má takto víčka přirozeně od dětství a mě se to náhodou velmi, velmi líbí! Poprosím vás o slušnost. Nevadí, že jsme na internetu. Z očí do očí byste jistě mluvila jinak!" zastal se své partnerky zpěvák. I když paní došlo, že to není jeho maminka, stejně si neodpustila další drzý komentář. 

„Paní na fotce by potřebovala operaci víček a že si pan Chodúr žije se ženou ve věku své maminky, se možná někomu zdá milé, rozkošné atd., ale já mám na to názor, jaký mám." 

VIDEO: Martin Chodúr konečně prozradil, kdy bude svatba a druhé dítě!

Video
Video se připravuje ...

Martin Chodúr konečně prozradil, kdy bude svatba a druhé dítě! Markéta Reinischová, Jan Jedlička

Fotogalerie
26 fotografií