Svatba proběhla v sobotu v Jižních Čechách v rodinném kruhu za účasti nejbližších a přátel. „Z celého srdce děkujeme rodině, přátelům, kamarádům a našim svědkyním za nádherně prožitý den, za dary a dárky a za to, že tady pro nás jste! Máme vás rádi. Petr & Pepa," napsali k snubním prstenům na svých rukách manželé. Na svatbě nechyběla herečka Tereza Bebarová.

„Dneska jsme byli svědky mimořádné události..." prozradila Tereza, která kuchařskou show moderuje. O svatební dort se postarala švagrová Lucky Bílé Adéla Zaňáková. 

VIDEO: „Hagrid" Maršálek z Peče celá země: Bude svatba s přítelem! V plánu je i dítě

Video
Video se připravuje ...

„Hagrid" Maršálek z Peče celá země: Bude svatba s přítelem! V plánu je i dítě Markéta Reinischová, Lukáš Červený, instagram

O tom, že se chtějí vzít, mluvil Josef Maršálek už na začátku května, kdy svůj velký den už plánovali. Dokonce by se i rádi stali rodiči, jaký způsob zvolí, si pár nechává pro sebe. 

Petr Tejml je vysokoškolský pedagog a přednáší předměty etologie zvířat a chov drobného zvířectva. To, co učí, je zároveň jeho koníčkem. V roce 1999 založil chovatelskou stanici Westminster, která se zaměřuje na chov ušlechtilých morčat. Dosáhl s nimi řady úspěchů.

Čerstvý ženáč, kterému se podle jeho mohutného vzrůstu a plnovousu přezdívá Hagrid, už dnes musel do práce. Začaly castingy do druhé řady show Peče celá země, kde opět bude společně s Mirkou Van Gils v porotě. 

VIDEO: „Hagrid" Maršálek z Peče celá země: Už nepeču! Pořad mu převrátil život vzhůru nohama

Video
Video se připravuje ...

„Hagrid" Maršálek z Peče celá země: Už nepeču! Pořad mu převrátil život vzhůru nohama Markéta Reinischová, Aleš Brunclík

Fotogalerie
30 fotografií