V Červnovém poháru sice startuje trojice jedničkových vítězů Master of Gold, Red Persian a Iwnianka, ale reálnou šanci na vítězství má snad jen posledně jmenovaná tmavá hnědka s žokejem Janem Rájou. Největším favoritem podle bookmakera je čtyřletý ryzák Nemo v sedle s jezdcem Michaelem Hroudou. Šance však podle nás mají i čtyřletý hnědák Corston s žokejem Martinem Laubem a čtyřletá ryzka Borůvka pod žokejkou Martinou Havelkovou.

Celkem se běží 8 dostihů, v nichž se představí 97 koní a 30 jezdců. První dostih odstartuje v 14:15 hodin, ale areál závodiště bude otevřen již od 12 hodin.

Držitelé celoročních vstupenek mají na tento den dostihový program zdarma. Děti do 15 let a držitelé celoročního kupónu pražské MHD mají vstup do areálu zdarma. Psi mají přístup povolen, ale pouze na vodítku.

Pokud nemáte možnost osobně navštívit závodiště, sledujte od 13:45 hodin online přenos na EquiTV nebo na youtube. Odkaz je i na www.velka-chuchle.cz.

Vsadit si můžete přes web nebo na pobočkách u sázkových kanceláří Tipsport a Chance. Fundované tipy odborníků najdete na www.tiparuvpalec.cz.

Zde předkládáme tipy Antonína Ebra z redakce Blesku na tři nejlepší koně jednotlivých dostihů:

I. Zoriyaman – Kmotr – Dragon Arrow
II. Coltyn – Dodybud – Alzazive
III. Mequinenza – Born To Race – Lucas Warrior
IV. Darkgelton Lady – Red Dymanite – Francimor
V. Shirocco ­Alighiery – Marios – Sepius
VI. Corston – Borůvka – Iwnianka
VII. Papaya Paya – Rabbit Win – Best Box
VIII. Westernerka – Well Absolut – Orson

Žokejka natočila dostihový závod přímo z koňského hřbetu:

Fotogalerie
15 fotografií