Zpěvačka Kamila Nývltová, která zazářila například v muzikálech Dracula, Angelika či Kleopatra, v nichž ztvárnila vždy hlavní ženskou roli, je sice velkou milovnicí čtyřnohých mazlíčků, podle svých vlastních slov se ale nějak nedokázala ztotožnit s představou, že nový člen rodiny zásadně naruší její běžný denní režim a bude se mu vše podřizovat. Partner jí ovšem nedal na vybranou, jednoho dne prostě donesl rozkošného stafforda domů s tím, že už „není cesty zpět“.

„Přiznávám, plakala jsem, my přece nemůžeme mít štěně, vždyť ani nemáme čas, moje práce není absolutně přizpůsobivá, a nikdy nevím hodinu ani den, kde budu. A nechci, aby byl pes doma zavřený a plakal, to ho radši dáme pryč…“ líčila pocity, jaké s ní cloumaly, místo upřímné radosti nad roztomilým psíkem. „V tuhle chvíli máte dvě možnosti, jak se rozhodnout: Buď to vzít tak, jak to je, a situaci zvládnout, anebo si říci, že to nezvládnu, jsem sobec, mám ráda svůj klid, neumím se starat o psa, prostě to nedám…“

VIDEO: Zpěvačka Nývltová má luxusní byt za 5 milionů! Mrkněte...

Video
Video se připravuje ...

Zpěvačka Nývltová má luxusní byt za 5 milionů! Mrkněte... Thomas Kruchina, Jan Jedlička

Pohled do hlubokých psích očí ji však nalomil natolik, že neodolala. Přestože záhy zjistila, jak náročný život s takovým štěnětem vlastně je, měl její příběh takzvaný happy end. „První týden byl probdělý, vstávala jsem každé 2 hodiny, s přítelem jsme se střídali v noci, při venčení, vozili pejska v autě, aby nebyl sám doma, protože mi jí bylo hrozně líto… A za týden jsem zjistila, že to vlastně dělám ráda, že je jako moje dítě, a že si neumím představit, že bych ji najednou dala někam pryč.“

Fenečku pojmenovala Emma, a to z lehce kuriózního důvodu: Jméno zvolila podle papouška ve fitnesscentru, kam si chodí rýsovat figuru. „Emma se stala naší rodinou, přítelem a tou největší láskou. Milujeme ji, nikdy bych ji neopustila a nikomu nedala, maximálně babičce na prázdniny do Krkonoš. Tak moc mi tu lásku oplácí, vnímá mě, odpouští mi všechny moje prohřešky a mlčenlivě pozoruje, když mi fakt hrabe...“ rozplývá se nad ní Nývltová.

VIDEO: Kamila Nývltová chce být od dětství Čarodějkou! 

Video
Video se připravuje ...

Kamila Nývltová chce být od dětství Čarodějkou! Markéta Reinischová, Jan Jedlička

„Myslím, že až bude miminko, tak to bude ještě větší jízda a ze mě se stane dvojnásobná hysterická ‚matka‘,“ dodala tmavovlasá zpěvačka s nadsázkou. O miminku ostatně hovořila už před dvěma lety, kdy podlehla kouzlu svého současného partnera, trenéra Pepy, který jí pomáhal se cvičením a udržením kondice. „Já i přítel děti chceme. Říkám si, že dokud mi ještě není třicet, tak je to dobrý. Ještě mi zbývá rok a pak začnu přemýšlet, jestli nevstoupit do nějakého toho svazku a ty děti nemít,“ tvrdila tehdy.

Fotogalerie
96 fotografií