Čtvrtek 25. dubna 2024
Svátek slaví Marek, zítra Oto
Oblačno, déšť se sněhem 9°C

Nevinná hra se zvrhne v komedii Téměř dokonalá tajemství! Co všechno ví naše mobilní telefony?

18. června 2020 | 10:19

Z mobilních telefonů se staly černé skříňky našich životů, důvěrní přátelé a deníčky, kterým svěříme úplně všechno. Co se stane, když parta přátel, kteří tvoří páry, dostane "skvěl"  nápad položit své mobily na stůl a sdílet všechny své vzkazy, telefonáty, zprávy?

Režisér bláznivých komedií „Fakjů pane učiteli“ a jejich tři hlavní tváře včetně představitele učitele se znovu sešli u jednoho filmu a natočili spolu jiskřivou komedii Téměř dokonalá tajemství.

Na společné večeři se sejde několik párů a po pár sklenkách se rozhodnou, že svoje telefony položí na stůl a všechny zprávy, vzkazy i telefonáty budou ten večer sdílet. Zprávy se přečtou nahlas, hovory budou nahlas. Vždyť o nic nejde, bude zábava. Jenže právě naši chytří a mobilní kamarádi o nás vědí úplně všechno, znají naše tajnosti, druhé životy, drobné lži, milenky i milence. Nevinná hra se nejdříve vyvíjí jako báječná legrace, pak ale začnou chodit zprávy, které se svými partnery či přáteli raději nesdílíte. Rozjede se série šílených situací a trapasů, někomu u stolu bude nepříjemně horko a brzo bude horko úplně všem. Odejdou domů partnerské páry, které přišly, nebo budou v jiném složení nebo budou po večeři všichni single?

Upozornění: Tuto hru se svými přáteli a partnery nezkoušejte bez dozoru zkušeného terapeuta!

Komedie Téměř dokonalá tajemství vznikla podle italského originálu Naprostí cizinci a jeho původní nápad osvěžila vlastním pojetím a energií.

Režisér Bora Dagtekin pobavil díky komediím „Fakjů pane učiteli“ statisíce diváků a v Téměř dokonalých tajnostech ukazuje nejen svůj talent pro komediální gagy a pointy, ale i schopnost pro dynamické břitké dialogy. Stejně tak hvězdy ze série „Fakjů“ Elyas M´Barek, Jella Haase a Karoline Herfurth dospěli ze svých bláznivých a potrhlých postav do skvělých a náročnějších rolí s mnoha odstíny humoru.

Tvář Floriana Davida Fitze mohou diváci poznat díky úspěšné komedii Bez věcí nad věcí.

Doporučená přístupnost: od 15ti let  

Téměř dokonalá tajemství
(Das Perfekt Geheimnis)
Německo, 2019                                           
Délka: 111 min

Režie: Bora Dagtekin 

Hrají: Elyas M´Barek, Florian David Fitz, Jella Haase, Karoline Herfurth, Frederick Lau, Jessica Schwarz, Wotan Wilke Möhring

Doporučená přístupnost: od 15 let

www.bontonfilm.cz

Video se připravuje ...