Pět let po smrti první dcery Klárky (†4), která podlehla leukémii, se Vendula Pizingerová dočkala dalšího těhotenství. S prvním manželem, hudebním skladatelem Karlem Svobodou (†68), se v roce 2005 dočkali syna Jakuba. 

A právě, když Kubu čekala, tak kývla na nabídku časopisu Maminka a nechala se nafotit s odhaleným bříškem. „Jsem nevěděla, že mám u tebe archiv, se musím smát. To je 16 let zpátky,“ okomentovala titulní stranu, kde má vyhrnuté tričko, Vendula. Fotku jí totiž poslala dcera herečky Evy Holubové (61) Karolína. 

VIDEO: Vendula Pizingerová utopená v květech. Róbu dvakrát vynesla a jde do dražby!

Video
Video se připravuje ...

Vendula Pizingerová utopená v květech. Róbu dvakrát vynesla a jde do dražby! Markéta Reinischová, Lukáš Červený

A přesně dvacet let po smrti Klárky je prezidentka Nadačního fondu Kapka naděje opět těhotná! Třetí miminko čeká s třetím manželem Josefem Pizingerem (32). 

„Jsme oba s Pepou hrozně šťastní a přejeme si hlavně to, aby bylo miminko v pořádku,“ prozradila Blesku nastávající maminka, která si nechává zatím pro sebe, zda to bude holka, nebo kluk. 

VIDEO: Otevřený rozhovor těhotné Venduly Pizingerové! Kde otěhotněla, a bude to kluk nebo holka?

Video
Video se připravuje ...

Otevřený rozhovor těhotné Venduly Pizingerové! Kde otěhotněla, a bude to kluk nebo holka? Markéta Reinischová, Lukáš Červený, instagram

Fotogalerie
39 fotografií