Johnny Depp svou exmanželku zažaloval o 50 milionů dolarů (více než miliarda korun), nestrpěl její lži o domácím násilí, které ho málem stály kariéru, a předloženými důkazy tvrdí, že naopak Heardová ubližovala jemu. Dokazovat to má například nahrávka z párové terapie, v níž herečka z Aquamana přiznává výbušnou povahu a občasné zmlácení manžela.

Navzdory veškerým neprůstřelným dokladům si Amber Heardová stojí za svým, vždyť má ve svém právním týmu zakladatelku hnutí proti sexuálnímu a jinému násilí Times’s Up Robertu Kaplanovou. Jenže podle dokumentů, které získal server The Blast, se právní tým rozhodl hollywoodskou hvězdu dále nezastupovat.

Důvodem mají být údajné vysoké výlohy za cestování zapříčiněné přesunutím soudní pře z Kalifornie do Virginie, která leží na druhé straně Spojených států.

VIDEO: Smutek vdovce Kolomazníka. Další rána a slova o vlastní smrti! A Dádě ochrnula ruka

Video
Video se připravuje ...

Smutek vdovce Kolomazníka. Další rána a slova o vlastní smrti! A Dádě ochrnula ruka. 

Na překvapivý krok okamžitě zareagoval Deppův právník Adam Waldman, který žvástu o cestování nevěří a zaručil se, že opravdovému důvodu odchodu právního týmu přijde na kloub.

Heardová stojí pod palbou nejen Deppových právníků, ale i diváků. Petici za hereččino přeobsazení v pokračování úspěšného komiksového trháku z dílny DC Aquaman 2 podepsalo více než 440 tisíc nespokojených fanoušků Johnnyho Deppa.

VIDEO: Dcera Šiškové si vzala hvězdu z Hollywoodu! A skandál na Slovensku: Osahával Kramár maskérku?

Video
Video se připravuje ...

Dcera Šiškové si vzala hvězdu z Hollywoodu! A skandál na Slovensku: Osahával Kramár maskérku? Blesk TV

Fotogalerie
40 fotografií