Ani ve snu ji nenapadlo, že tolik lidí pobouří tím, že si udělá fotku s malým tygrem na vodítku. Nešlo o focení ani o cirkusovou šarádu, ale o pomoc kamarádce, která má chovnou stanici na tygry. 

„Shodou okolností byla kamarádka s tygříkem v Bratislavě na veterině a zastavila se za mnou. Už delší dobu jí finančně pomáhám, aby zvířata měla co nejlepší podmínky a dostala se k dobrým klientkám, které se o ně postarají. Vůbec jsem o téhle pomoci nechtěla veřejně mluvit, je to jedna z mnoha charit, co dělám,“ řekla exkluzivně Blesku Zuzana Plačková, která si tak vlastně za dobrou věc vysloužila spoustu ošklivých a útočných komentářů. 

Někteří jí nadávali, že tygříka na vodítku škrtí, druzí, že by pro fotku udělala cokoliv, a další, že to je týrání zvířat. „Chápu, že ta fotka je asi nevhodná a mohla někoho urazit, ale určitě nepodporuji žádné týrání zvířat, ani nic podobného. Naopak se starám, aby žila v přirozeném prostředí, aby jim bylo dobře, chtěla jsem to udělat potichu, aby nikdo o tom ani nevěděl,“ dodala slovenská hvězda sociálních sítí na svoji obranu a fotku raději stáhla. 

VIDEO: Královna Plačková je rok před třicítkou milionářkou: Z jejích výdajů za luxus se tají dech!

Video
Video se připravuje ...

Královna Plačková je rok před třicítkou milionářkou: Z jejích výdajů za luxus se tají dech! Markéta Reinischová

Fotogalerie
29 fotografií