Jana Rudkovská a Jevgenij Pljuščenko velmi rádi dávají na sociálních sítích na odiv, že se mají dobře. I když dobře je v tomto případě nepřesné slovo. Rodinka si totiž žije v nevídaném luxusu, kterým se obklopuje prakticky ve všech směrech.

Sledující Jany Rudkovské tak už několikrát měly možnost nahlédnout do jejího módního království, ve kterém se pochlubila botami a kabelkami všech světových značek, jejichž celková hodnota by se jistě vyšplhala na miliardy rublů, zvláště vezme-li se v potaz, že jeden rubl činí v přepočtu asi 0,34 české koruny.

Kromě módy se ale tato pětačtyřicetiletá dlouhonohá blondýnka, která si žije jako ruská carevna, znatelně vyžívá i v luxusních interiérových doplňcích, mezi nimiž nechybí jak drahé porcelánové nádobí, tak ani obrovské pugéty čerstvých květin. Ty totiž musí mít každé ráno a vždy jiné na stole a neexistuje, aby neladily nejen s drahým porcelánovým servisem, ale i s jídlem jako takovým, které v tom přebytku všech doplňků na fotkách spíše upadá do pozadí. V galerii můžete vidět, že vkus krasobruslařovy ženušky skutečně není nikterak skromný!

Fotogalerie
58 fotografií