Ostřílenou slovenskou hvězdu nejspíš vůbec nenapadlo, co svým gestem způsobí. Když totiž Maroš Kramár o pauze během natáčení pořadu Inkognito televize JOJ sáhl několikrát na zadek atraktivní maskérce Martině Glaserové (34), patrně to sám považoval za roztomilé popíchnutí. Ovšem tohle zdánlivě nevinné gesto se obrátilo proti němu a především ženy ho teď veřejně pranýřují za sexuální obtěžování.

To rozohnilo nejen samotného Kramára, podle kterého se ozvaly jen osamocené ženy, které zoufale touží po tom, aby na ně nějaký muž sahal, a není jim to dopřáno, ale i jeho kolegyni z Inkognita herečku Zdenu Studenkovou. „Myslím si, že někteří dělají z komára velblouda, to je můj názor,“ řekla pro slovenský deník Nový Čas na úvod okatá blondýnka pro Čechy známá například z legendární komedie S tebou mě baví svět.

VIDEO: Zdena Studenková: Žárlím tak, až mě to fyzicky bolí!

Video
Video se připravuje ...

Zdena Studénková: Žárlím tak, až mě to fyzicky bolí! David Turek, Jan Jedlička

„To naše herecké povolání je takové kontaktní, že my vůbec takové věci, že někdo někoho obejme, políbí, štípne do zadku, bereme nijak. My nejsme úředníci, nejsme ve vysoké funkci. Jsme normální lidé, kteří takovým věcem nepřipisují vůbec žádný význam. To jsou hlouposti,“ prozradila Novému Času herečka, že podle ní se Kramárovo jednání rozhodně nedá považovat za sexuální obtěžování či harašení. Stejně přitažená za vlasy je prý podle ní i mezinárodní kauza Me Too.

VIDEO: Dcera Šiškové si vzala hvězdu z Hollywoodu! A skandál na Slovensku: Osahával Kramár maskérku?

Video
Video se připravuje ...

Dcera Šiškové si vzala hvězdu z Hollywoodu! A skandál na Slovensku: Osahával Kramár maskérku? Blesk TV

Fotogalerie
39 fotografií