Malá Rumia se ale má. Zdá se, že se nejen narodila, jak se říká, se zlatou lžičkou v puse, protože oba její rodiče, Monika Bagárová a zápasník MMA Makhmud Muradov (30), jsou ve své práci velmi úspěšní, ale především jí bylo požehnáno přijít na svět do milující rodiny, kde si ji všichni hýčkají jako ten nejdražší poklad.

O tom, že je Monika šikovná, mladá a navíc atraktivní maminka, není pochyb. Posledně ukázala, že poporodní kila se jí v podstatě netýkají a odhalila štíhlé nožky v sexy sakových šatech. A nyní předvedla, že i jako máma by mohla jít leckomu příkladem. S malou Rumiou se ráda mazlí, chová jí a teď už ji dokonce začala dopřávat to, co ji proslavilo a co jako zpěvačka umí pochopitelně nejlépe – začala holčičce zpívat ukolébavky.

VIDEO: Monika Bagárová: Na fotkách vypadá skvěle, ale na mole je nemehlo! 

Video
Video se připravuje ...

Monika Bagárová: Na fotkách vypadá skvěle, ale na mole je nemehlo! Jana Marvanová

„A je to tady... ha ha ha,“ komentovala stručně Monika Bagárová vlastní stories na Instagramu, kde dcerce Rumii zpívá dětskou ukolébavku. Jako finalistka SuperStar 2009 a jedna z nejlepších českých interpretek r'n'b jistě své prvorozené dítko brzy naučí hudbu milovat stejně jako ona i její tatínek a novopečený dědeček, též hudebník Josef Bagár (43).

VIDEO: Monika Bagárová o rakovině: Máme jí v rodině! Musím na vyšetření

Video
Video se připravuje ...

Monika Bagárová o rakovině: Máme jí v rodině! Musím na vyšetření Markéta Reinischová, Jan Jedlička

Fotogalerie
58 fotografií