Jak se herečka svěřila časopisu Vlasta, je v současnosti těhotná! Zatím sice neprozradila, zda to bude chlapeček, nebo holčička, ani v kolikátém je měsíci, ale jisté těhotenské bříško se jí už prý rýsuje. „Já bych si hlavně přála, aby se mi do třetice narodilo dítě, které hodně jí a hodně spí. To jsem zatím nezažila,“ uvedla v rozhovoru zatím dvojnásobná maminka.

S exmanželem Pavlem Liškou (48) má již patnáctiletého syna Šimona a se současným partnerem Lukasem, jenž je napůl Řek, má pětiletou dceru Annu Sophii. Bohužel než se rodina mohla radovat ze šťastné novinky, potkala herečku smutná událost, jaké se bojí snad každá žena – potrat.

VIDEO: Pavel Liška se nestydí: Ukázal se nahý! Máme záběry!

Video
Video se připravuje ...

Pavel Liška se nestydí: Ukázal se nahý! Máme záběry! Petr Soukup, Markéta Reinischová

„Že jsem těhotná, jsem zjistila na konci druhé části natáčení Bouráka. Necítila jsem se dobře, a tak jsem zašla k doktorovi, který zjistil, že jsem v osmém týdnu. Měla jsem radost, třetí dítě jsem si přála, ale po pár týdnech se ukázalo, že se jedná o takzvané zamlklé těhotenství. (plod v děloze odumře – pozn.red.) Pro mě něco nepředstavitelného, protože už jsem měla dvě zdravé děti a mateřství jsem vnímala jako něco automatického,“ prozradila pro Vlastu Boková.

„Byla jsem v nepohodě a vyčerpaná, což nebyly zrovna ideální podmínky pro zdravý vývoj miminka, a tak tělo řeklo stop,“ dodala hvězda filmů Martin a Venuše či Toman, která neštěstí brala jako lekci.

Fotogalerie: Bouřlivý mejdan po premiéře Bouráka:…
78 fotografií

Bolest se jí podařilo zmírnit teprve ve chvíli, kdy o tom začala mluvit. „Zjistila jsem, že to bohužel není nic neobvyklého a že některé ženy potrat prožívají opakovaně. Trochu jsem se zastyděla. A taky pomohlo to, že jsem pak opět otěhotněla," netají se Kristýna, jejíž sestra Jenovéfa (28) je rovněž herečkou.

VIDEO: Kristýnina sestra Jenovéfa zářila ve Varech: Co všechno stíhala?

Fotogalerie
106 fotografií