Pátek 19. dubna 2024
Svátek slaví Rostislav, zítra Marcela
Oblačno, déšť 8°C

Labutí mládě kopnul běžec přímo do hlavy: Zemřelo po dvou dnech

Autor: DH - 
12. června 2020
18:07

Policie zahájila pátrání po běžci, který v Richmondském parku v Londýně nakopl do hlavy mládě labutě tak silně, že zemřelo. Velká Británie je z toho pobouřená.  

Podle policie se jedná o přibližně šedesátiletého muže, který byl viděn při napadání dvou labutí v parku. Nejprve jedno z mláďat nakopl, ale to se naštěstí obešlo bez zranění. Podruhé už jiné bezbranné zvíře takové štěstí nemělo. K útoku došlo v pondělí okolo půl šesté večer.

Vyšetřovatelé uvedli, že běžec nakopl zvíře v momentě, kdy běžel po cestě v parku, na které se labutí mládě procházelo. Stačilo by mu jen zvíře oběhnout, ale on naopak zvíře atakoval. Mládě bylo převezeno do záchranného centra pro labutě, které ve středu potvrdilo, že zemřelo na vážná zranění hlavy.

„Bohužel, malá labuť dnes odpoledne zemřela, její zranění byla příliš vážná. Podezřelý byl viděn, jak kope do další labutě, té se naštěstí podařilo uniknout,“ napsala ve středu policie na svůj twitter. Jak dále uvedla, podezřelým je asi 185 centimetrů vysoký běloch s pleší. Na sobě měl černé běžecké kraťasy. Policie apeluje na svědky, aby se přihlásili.

V galerii se můžete podívat na fotografie z jezera na Slovensku, kde plasty zabily labutí samici – její partner musel pak sám odchovat mláďata.

yokky ( 12. června 2020 22:59 )

hnupe...

yokky ( 12. června 2020 22:57 )

Dobytet do toho nemichej....ten neubli­zuje­...🐷🐷­🐷🐷🐷🐷🐷🐷🐷

Citronel ( 12. června 2020 18:43 )

Já když kopnu mládě, tak přežije, pak ho musim domlátit větví.

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa
Osoby v pátrání