Soutěž amatérských kuchařů MasterChef Česko se zdaleka ještě neblíží ke svému konci a s pauzou, která potrvá až do konce léta, je finále kuchařského pořadu ještě hodně v nedohlednu. Ovšem spekulace o výherci letošního ročníku jsou v plném proudu už teď. I přesto, že se nejvíc neoblíbenou soutěžící stala u diváků Pavlína, která od nich schytává ohavnou kritiku nejen za svoji vítěznou bagetu, ale především za afektované a sebestředné chování a vulgarismy, které chrlí v průběhu soutěže, myslí si mnozí, že právě ona porazí všech svých zbylých sedm protivníků a stane se absolutním vítězem a MasterChefem pro rok 2020.

„Pavlína bude MasterChef, ať sežeru vlastní klobouk. To je samé Přémo, Honzíku, Ráďo, to by v tom byl čert, aby ne. Dostává prostor, o jakém se jiným ani nezdá...,“ je přesvědčená jedna z divaček, která se vyjádřila na facebooku MasterChefa k poslední předprázdninové epizodě. „Tak aspoň má Nova celé prázdniny, aby nás psychicky připravila na fakt, že vyhraje Pavlínka. A už to nemůžou znova přetočit,“ tvrdí v podstatě to samé další. „Opravdu se díl od dílu utvrzuju v tom, že to Pavlína vyhraje! Vlézt do skříňky je top,“ zhodnotila jiná žena Pavlínino účinkování v MasterChefovi, kdy si v epizodě z 10. června vlezla v průběhu vaření do kuchyňské skříňky, aby tam ventilovala stres a mohla se vykřičet.

VIDEO: Pavlína z MasterChefa: Jak reaguje na kritiku?

Video
Video se připravuje ...

Pavlína z MasterChefa: Jak reaguje na kritiku? TV Nova

Má Pavlína příbuzného v porotě?

Kromě už typického nadávání na Pavlínu Lubojatzky, se v komentářích na facebooku Blesku horlivě spekuluje o tom, že Pavlínu porota od začátku protěžuje. A má to údajně mít zřejmý důvod: Příbuzného přímo v porotě?!? „Jsem téměř přesvědčena, že je v příbuzenském poměru s Přemkem. Podoba asi není čistě náhodná...,“ šokovala domněnkou nejmenovaná žena a další se toho chytili. „Klidně by mohli být sourozenci, ta podoba je neskutečná,“ potvrzuje tuhle neověřenou verzi jiná divačka. „Včera mu i tykala,“ dodává další. Jak to ale je ve skutečnosti, to nikdo z nich pochopitelně s jistotou neví. Mohla by snad být Pavlína Lubojatzky skutečně v příbuzenském vztahu s porotcem Přemkem Forejtem (33)? Nebylo by to proti pravidlům soutěže?

Sebejistá slova samotné Pavlíny

Zdá se, že soutěžící Pavlína je čím dál tím větším adeptem na výhru. A jak je známo, produkce televize Nova i soutěžící už moc dobře ví, kdo je MasterChefem pro rok 2020. Díly jsou již několik měsíců předtočené, ale všichni jsou vázáni smlouvou a s ní i mlčenlivostí, a tak až do samotného finále nebude veřejnost s jistotou znát vítěze. Ale...

Brýlatou soutěžící diváci kritizují mimo již zmíněného také za její přehnaně sebevědomé chování. To tak trochu potvrdila v pořadu Nova je s vámi, který v živém přenosu každou středu po MasterChefovi uvádí ostřílený moderátor Rey Koranteng (45). Ten měl 10.června, po poslední předprázdninové epizodě, jako hosty právě čtyři ze zbývajících amatérských kuchtíků a mezi nimi nechyběla ani Pavlína. Na otázku moderátora, co má v blízké budoucnosti v plánu, odpověděla sebejistě. „Příští rok v květnu vydám kuchařku!“

Kuchařka pro vítěze?

Zatímco v předchozích letech se diváci už mohli setkat s tím, že vítěz MasterChefa vydá ve spolupráci s televizí Nova vlastní kuchařku, v letošním ročníku tomu tak nebude. Na vítěze tentokrát čeká kromě výhry půl milionu korun spolupráce na tvorbě nového menu v restauraci jednoho ze tří porotců, z nichž si bude moct nejlepší amatérský kuchař sám vybrat.

Kuchařka se tak pro letošní ročník stává něčím, co si v případě zájmu bude muset výherce opatřit nejspíš sám. A Pavlína tak dle svých slov patrně už udělala. Domnívat se, že soutěž vyhraje, protože už má naplánované vydání vlastní kuchařky, lze tak jedině proto, že to mladá zapálená kuchařka sama považuje za logický krok, který by měl následovat brzy po samotné výhře celé soutěže. Jak to ale skutečně dopadne, se diváci dozví až na podzim.

VIDEO: Radek Kašpárek v MasterChef Česko: Vy jste z toho udělal totální masakr!

Video
Video se připravuje ...

Radek Kašpárek v MasterChef Česko: Vy jste z toho udělal totální masakr! TV Nova

Fotogalerie
51 fotografií