Úterý 23. dubna 2024
Svátek slaví Vojtěch, zítra Jiří
Zataženo, déšť 7°C

Petra brutálně zbil policista a bojovník MMA! Zlomil mu čelist za to, že dělal hluk

Autor: shp - 
11. června 2020
18:48

Dělal virvál a těžce na to doplatil. Peter Petrigáč (25) ze slovenského Prešova tvrdí, že ho poté, co dělal v bytovce hluk před půlnocí, brutálně zbil policista. Jeho zásah byl tak tvrdý, že po něm mladík skončil s několika zlomeninami dolní čelisti. Teď ale vyšlo najevo, že policista má být zároveň zápasníkem MMA.

Hulvátství a výtržnosti jsou nepřijatelné a každý za ně musí být potrestán. To měla potkat i Petra, který si to podle svých slov uvědomuje. Jenže zásah proti němu prý neproběhl legálně. K incidentu došlo před půlnocí ze soboty na neděli. Bratři Peter (25) a Martin (16) byli v partě, která se v opojení alkoholu příliš hlasitě bavila v paneláku na Pavlovičově náměstí a porušovala tak noční klid.

Martin hodil na fasádu kámen

Web Pluska.sk uvedl pro objektivnost, že mladší z bratrů hodil také na fasádu domu kámen, který se odrazil na kapotu jednoho ze zaparkovaných aut. Místní obyvatelé proto pochopitelně na výtržníky zavolali policii. „Už jsme se rozešli a byli jsme na odchodu. Peter před sebou tlačil bicykl a šli jsme po chodníku. Zastavila nás policejní hlídka, jeden z ní přiběhl k bratrovi, svalil ho na zem a brutálně ho bil do tváře,“ řekl Martin.

Rodiče Slávka (48) a Peter (49) Petrigáčovi přiznali, že by jim vůbec nevadilo, kdyby dal policista jejich synům výchovnou facku po hlavě, aby si uvědomili, že nemají dělat nepořádek a chovat se slušně. „Ale takto ho dobít? Vždyť si syn ponese následky celý život,“ zlobí se. Rodiče tvrdí, že agresivní policista je zápasníkem MMA.

Slávka: Žádné matce bych to nepřála zažít

Peter jim řekl, že ho policisté navštívili druhý den v nemocnici a dali mu podepsat dokumenty, kterými se prý přiznal k útěku před hlídkou a pádu z kola. Policie se k tomuto tvrzení dosud nevyjádřila. Uvedla jen to, že člen hlídky byl napaden a v předmětné věci vede okresní vyšetřovatel trestní stíhání pro zločin útoku na veřejného činitele. „Žádné matce nepřeju, aby jí poznamenali dítě tak, jako se stalo mému synovi,“ smutní Slávka.

Matka napadeného bude žádat přísné potrestání neadekvátního jednání policisty i těch, kteří nezabránili jeho brutalitě nebo zatajovali tento skutek. Rodiče se ptají, jak mohou věřit v nezávislé vyšetřování, když už mají podle nich policisté jasno v tom, co se stalo? Policie nereagovala na dotaz webu, z čeho vycházeli, že byl strážce zákona napaden. Ani na to, jestli má minulost zápasníka MMA.

Mnohačetná zlomenina vyžaduje náročnou operaci

Podle soudního znalce bylo zapotřebí ke zraněním Petra vyvinout sílu střední až větší intenzity. „Při takovémto zranění není mnohačetná zlomenina výjimečná,“ uvedl nejmenovaný odborník. I proto je operace náročná a trvá dlouho, protože lékaři musí pospojovat několik polámaných kusů kosti. Znalec ale také dodal, že je zapotřebí brát v potaz intenzitu, kterou se dotyčný brání nebo klade odpor.

Monikay ( 12. června 2020 12:10 )

místo aby matka kluka vychovala, tak teď naříká

sacred10 ( 11. června 2020 21:58 )

Podle mě si za to může ten kluk sám,nemá dělat v noci bordel a měl by klid i on.

zatracena ( 11. června 2020 20:26 )

nepřežijí tamní KRIMINÁL mělo znít... a proto KARMA je ZDARMA

zatracena ( 11. června 2020 20:23 )

mimochodem i ve SLOVENSKÉ NEMOCNICI mají KAMEROVÉ ZÁZNA­MY..­.SVĚD­KY..­.SES­TRY a PERSONÁL - Ti FÍZLI mají BIG PROBLEM - tohle NEOBHÁJÍ pokud ho bude OBHAJOVAT SLOVENSKÉ ESO JUdr. Pavel Hagyari nepřžežijí KRIMINÁL...

zatracena ( 11. června 2020 20:07 )

přečti si článek podrobněji než začneš psát HOVN@ ? Jasně se tam píše, že FÍZLI přišli až do nemocnice a dali své oběti podepsat papír ( výpověď) že SPADL z KOLA ??? Jasné OVLIVŇOVÁNÍ ... ZNEUŽITÍ...a ZASTRAŠOVÁNÍ o MAŘENCE VYŠETŘOVÁNÍ ani NEHOVOŘÍM ! LOPATO !

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa
Osoby v pátrání