Gottová na mejdan dorazila ve společnosti Petra Krejczyho alias Pityho, známého z reality show VyVolení. K němu totiž Dominika chodí na kosmetiku a na vlasy. Pro gratulaci podniku se spojila se zpěváky Marianem Vojtkem (47) či Andreou Kalivodovou (42) a vypadalo to, že velkému narozeninovém mejdanu nestojí nic v cestě.

VIDEO: Dokument o Gottovi bude i s Dominikou, má to ale háček! A Lounová si nechala zmrazit vajíčka

Video
Video se připravuje ...

Dokument o Gottovi bude i s Dominikou, má to ale háček! A Lounová si nechala zmrazit vajíčka Bára Horáková, Lukáš Červený

Jenže sama Dominika už od začátku vypadala zakřiknutě. „Stále se nemohu vzpamatovat ze smrti Vaška Peigera, svého druhého táty,“ svěřila se posmutnělá Dominika Blesku a dorazilo ji, když se v podniku rozezněla píseň jejího biologického táty Karla Gotta. To už se musela opravdu držet, aby nepropadla slzám...

Baleťák a choreograf Václav Peiger (†67), který měl kdysi románek s baletkou karlínského divadla Antonií Zacpalovou (85), a svého času se tak podílel na výchově Dominiky, v zimě definitivně opustil Českou republiku. V Karibiku chtěl začít znovu. Pronajal si byt v domě s bazénem u jedné Češky, své staré dobré známé. „Nic ho tady nedrželo, a tak pustil pronajatý byt, všechno, co mohl, prodal a zmizel za sluníčkem,“ říkají jeho přátelé.

Byl zdravý, smrt přišla nečekaně. Ta podle Peigerovy kamarádky z Dominikánské republiky nastala v pátek odpoledne a bylo to velmi náhlé. Peiger se sice těšil velice dobrému zdraví, ale tohle byl náhlý a nečekaný kolaps. „Najednou se mu špatně dýchalo, začal se dusit. Mysleli jsme, že je to infarkt, hned jsme zavolali sanitku. Už bylo ale pozdě,“ popsala celou situaci choreografova bytná s tím, že lékaři nakonec za příčinu smrti označili plicní embolii.

JAKÝ MĚLA DOMINIKA S TÁTOU VZTAH? KUPTE SI PUBLIKACI MŮJ TÁTA KAREL!

6304241:full:true:true

VIDEO: Dominika Gottová: Emotivní předčítání z její publikace Můj táta Karel

Video
Video se připravuje ...

Dominika Gottová: Emotivní předčítání z její publikace Můj táta Karel David Turek, Lukáš Červený

Fotogalerie
78 fotografií