Se scenáristou Ivanem Kotmelem (44) je Bebarová od svých sedmnácti, a byť jsou spolu šťastní, na svatbu dosud nedošlo. Poslední dobou se ale začalo proslýchat, že veselka přece jen bude! „Na dítě jsme se připravovali dvacet let, to znamená, že co se týká tohoto druhu rozhodování, je naše trpělivost značná. Ovšem nevylučuji, že se nějaké překvapení může i v této oblasti v blízké budoucnosti udít... Nechala bych to takzvaně koňovi,“ mlží herečka.

Každý je jiný

V rozhovoru, který si můžete přečíst už zítra v Blesk tv MAGAZÍNU, sice konkrétní datum svatby neprozradila, ale plány jejího partnera pro »den D« ano. „Já konkrétní představu nemám, partner je v tomto případě mnohem dál. Ten by chtěl velkou svatbu, takže vrtulníky, zámek, prezidenti, hosti minimálně aspoň z několika států, potom koncert a samozřejmě i v oblečení skok do bazénu a nakonec ohňostroj,“ říká dnes již bývalá hvězda seriálu Ulice. „Já bych asi něco komornějšího, ale jak to nakonec bude, to neví nikdo z nás,“ podotýká jen tak na okraj.

VIDEO: Bebarová dva měsíce po porodu na premiéře: Řekla, co je její životní role!

Video
Video se připravuje ...

Bebarová dva měsíce po porodu na premiéře: Řekla, co je její životní role! Jana Marvanová, Jan Jedlička

Božská trpělivost

Dvojici to dlouhodobě klape i bez razítka. Jaké je jejich tajemství? „Základem je božská trpělivost, další vrstvou je nebrat se moc vážně a top, ten úplný vrchol, je říkat si pravdu. Nebát se věci říkat na rovinu, dokázat přijímat kritiku a nestydět se za svoje myšlenky a pocity, ačkoliv mohou být pro partnera jakkoliv nepříjemné,“ vyjmenovává herečka.

Velký rozhovor s Terezou Bebarovou už zítra v Blesk tv MAGAZÍNU!

VIDEO: Tajemství Bebarové z Peče celá země: Z natáčení odbíhala kojit!

Video
Video se připravuje ...

Tajemství Bebarové z Peče celá země: Z natáčení odbíhala kojit! Markéta Reinischová, Aleš Brunclík

Fotogalerie
32 fotografií

Co vše zařídit na svatbu – přehledný harmonogram pro snadné plánování>>>